LİSEDE BTS YOK DYNED NE OLACAK????

Kodla Büyü

erencan

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar gerçi başlıktan geyet açık ama netleştireyim
bugün bir yazı ve iki adet klavuz elime BTR olduğumdan tutuşturuldu ve doğal olarak okul idaresi görevi bana yüklemiş durumda
işin aslı kadrom ortaokulda ancak lisede BTR yim ve lisede BTS yok.Sadece sınıflarda e.t. ve öğrencilerde tablet var.
Dyned ile enson 5-6 yıl önce bir ortaokulda iken (formatör değilim o sırada) dyned ile tanıştım ancak lab.yetersiz diye hiç işlem yapmadım
şimdi sorum şu lisede lab.yok sınıflarda e.t. ve öğrencilerde tablet var .Dyned işleri ne olur??
Artı bu iş BTR olarak bizim işimiz mi?
(derdim işten kaçmak değil sadece sorumlu muyuz bunu öğrenmek istiyorum)

btr olarak senin işin değil bu bir. görevli müdür yardımcısı ve ingilizce öğretmeninin görevi. Senin görevin belki bt sınıfına kurmak olabilir, bt sınıfı da olmadığı için onu da yapamıyorsun, yani hiç bişey yapmayacaksın, gerekirse bi yazı yazarsın bt sınıfı olmadığı için okulda kurulamamıştır şeklinde. Onun dışında bir görevin yok zaten. Bt sınıfı yoksa cd yi sana neden verdiler, senden ne istediler anlamadım zaten..

valla basit de olsa, görevin değilse uğraşma. Nezaketen yaparsın, üzerine görev olarak verilir.
meb temel eğitim genel müdürlüğünün 24,09,2014 tarih ve 43769797/30/3629771 yazısı ekinde, uygulama kılavuzunda 7. madde de: Dyned okul sorumluları: dyned ingilizce sisteminin okularda verimli kulanılması için gerekli tüm iş ve işlemleri yapmaktan sorumlu olan okul müdürü veya okul müdür yardımcılarıdır. diye yazmakta. yani okul sorumlusu sen değilsin, eskiden bu görev bilgisayar öğretmeni veya formatör (bt rehberinin) göreviydi. şimdi resmi yzılarda ne bilgisayar öğretmeni, ne bt rehber öğretmeni lafı geçiyor.

seninle hiç alakası yok, arkana yaslan ve izle sadece..

arkadaşlar cevaplar için teşekkür ederim
zaten 2 gün gelebiliyorum liseye ve haliyle tonla tablet - internet - e.t. işi oluyor
dyned tamamen angarya gibi görünüyor
yok eğer sorumlusu biz isek şu işler bir netlik kazanır arkadaş ben anlamadım bu meb işlerini
kim sorumluysa adam gibi yaz yazında bulanıklık olmasın

meb bilmiyor mu bazı (belki çoğu) liselerinde (hatta ortaokullarında) BTS olmadığını :::?? biliyor
peki neden onlar için ne yapabilecekleri hususunda tek yazı yazmıyorsun

benim görevim ise bana bts yoksa ne yapacağım hakkında bilgilendir yapayım ne gerekiyorsa
emekse emek burada buyur
ama netlik yok arkadaş

Burdada ilçe sıkıştırmaya başlamış BTS olmaması önemli değil öğrenci evinden telefonundan girsin istenmekte teşfik edici olunması istenmekte bu nedenle bu işlemler yapılacak. isteyen bilmeyen öğretmenlerimize yardımcı olur ama görevimiz değil.

BBNET
Geri