Lütfen yardım! Dw görüntü görüntüleyici web de görünmüyor

Kodla Büyü

hakimrenk

Site Gezgini
görüntü görüntüleyicide oluşturduğum swf tasarım aşamasında f12 yapınca görünüyor fakat ftp den yayınladığımda görünmüyor. (meb in okullara verdiği web alanından yayınlamak istiyorum)
bilen varsa yardım etsin lütfen

bazı swf ler html ye eklenince <noscript></noscript> etiketleri içinde yer alabiliyr onları silip bi deneyin

evet noscript etiketine almış. ama silince de olmuyor. bu sayfa ie nin en son sürümünde doğru çalışmayabilecek <object> etiketleri içeriyor falan diyo.
bir başka sorun da yayınladığım sayfaları başka pc lerden açınca yazı tipleri renkleri benim tasarımımdan farklı oluyor

css dosyası varsa onu da atyorsunuz değil mi hocam ya da swf için yolu doğru belirtilmiş değil mi server da ki.

swf ile hazırladığım flashı siteye eklediğimde f12 yapıp kaydettiğimde sayfa önizlemesinde load fail yazıyor.swf görünmüyor.Yukarıdaki gibi <noscript></noscript> silincede sorun yazıları çıkıyor.Ama bağ oluşturup link verince tıkladığımda normal gösteriyor.Otomatik olarak flash görünmüyor.Bilenlerden yardım bekliyorum siteyi bu swf yüzünden bekletiyorum.Acele cevap

BBNET
Geri