Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Fatih projesi kapsamında gelen çok fonksiyonlu yazıcıda (Kyocera ecosys fs 3040 mfp) C7410 hatası veriyor.. servis geç gelince sıkıntı oluşturuyor. Bu hatanın çözümünü bilen var mı?
sorunu çözdük, kağıt sıkışınca drumu çıkartmışlar, yerleştirirken de tam yerleştirememişler. Durumu çıkar tak yapınca "tık diye " bir ses geldi , çözüldü.
hacalarım benimde c3100 diye bir hata alıyorum servis samsundaymış amasyaya haftada bir geliyomuş falan filan baya uzadı iş hata neyle ilgili bilen varmı
Hocam kablolarla ilgili olabilir baktınız mı ? Ara kablo ve güç kablosu varsa başka kablolarla deneseniz ağ üzerinden bağlıysanız bağlantı ayarlarını kontrol edebilirsiniz
hocam baktım zaten az önce fotokopi almıştım. neyse kapattım bir kaç kez sonra kapatıp bi 10dk falan bekledim hata vermedi sesi de normale döndü. inşallah bir daha olmaz.