Kuzey Irak'a hava harekatı

Kodla Büyü

btnotlari

Süper Üye
Süper Üye
http://www.ensonhaber.com/kuzey-iraka-h ... 06-24.html

TSK, PKK kamplarının yoğunlukta olduğu Kandil'e hava harekatı gerçekleştirdi. Genelkurmay Başkanlığı'nın internet sitesinde yapılan açıklamada 9 hedefin vurulduğu hava harekatına ilişkin şu değerlendirmeler yapıldı;

1. Irak'ın kuzeyinde yapılan keşif ve hedef analizi sonuçlarına istinaden, çoğunluğu Kandil bölgesinde olmak üzere, Irak'ın kuzeyinde tespit edilen bölücü terör örgütüne ait 9 hedef (barınak ve mağara), Türk Hava Kuvvetleri uçakları tarafından, 22-24 Haziran 2012 tarihleri arasında, tam isabetle vurulmuştur.

2. Görevlerini başarıyla tamamlayan uçaklarımız emniyetle üslerine dönmüşlerdir.

Nedense hep öyle oluyor.Bu tarz üzücü olaylar yaşanınca genel kurmay gaza geliyor hemen operasyon vurduk patlattık bir hafta böyle haber manşetlerinde sürüyor sonra duruyorlar başlayacaksanız tam başlayın.Sorarım size bordo berelilerin cumhurbaskanı etrafında ne işleri var !!! Yollayın 250 tane bordoyu kandile alt üst etmezseler yüzüme tükürün.Ne bu ya her gün bir vatan evladı gidiyor dur denmeyecekmi.Unutulmasın ki Mustafa Kemal bir çavuşumuz şehit olduğu için menemeni yaktı siz 8 asker veriyorsunuz.Nerede uçak savarlar Merzifondan kalkan bir jetler 15 dk içinde oraya gidiyor da 3,5 saate nasıl varamadı kanı olsa varırdı be üstelik diyarbakırda yer alan jetlerde motorlarını bile yakmadılar.Bırakın bu yalanları vatanı yoketmek isteyenler hem dağda hemde tbmmde. !!!Öyle g-20 zirvesinde yerdeki Türk bayrağını alıp cebaine koyarak beyfendi gösteriş yapıyor kameralara !!! Geçin bunları geçin...!

Bu resim herşeyi açıklar umarım !

Ekli dosyalar

• 545160_451962648149912_1067912097_n.jpg
    545160_451962648149912_1067912097_n.jpg
    32.3 KB · Görüntüleme: 683
Sorarım size bordo berelilerin cumhurbaskanı etrafında ne işleri var !!! Kendi canları çok tatlı hocam. Şehit olan gencecik insanlarınkinden kat kat.

Bırakın allah aşkına dağı taşı bombalayıp milyon dolarları boşa harcamayı. Bu zamana kadarki bu bombaları yiyipte bu terör saldırılarını düzenleyebilen bir örgüt yıkılmadıysa bundan sonrada dağılmaz.

Ben o baskında kaç insanımızın şehit olduğunu merak ediyorum... pkkya yakın siteler 110 gibi bir rakamdan bahsediyor...

4 uçak vurulduğu haberi ne kadar doğrudur? Şehit ve yaralı sayımız kaçtır?

Kimse boş dağa sorti düzenleyip gaz almaya girişmesin... 2000-2001 yıllarında sıfır terörle alınıp hergün Şehit veren bir ülkede hesabı birilerinin vermesi gereklidir...

bu bombalamalar. sadece mllete moral vermek için yapılır. hatta bu bombalama olmadan önce ordaki pkk lılara bile haber verilmiştir. boşantın geliyoz diye. başbakanın terörle mücadelsi budur. başaka bir bildiğiniz varsa paylaşın öğrenelim

s_kajmeran' Alıntı:
Ben o baskında kaç insanımızın şehit olduğunu merak ediyorum... pkkya yakın siteler 110 gibi bir rakamdan bahsediyor...

4 uçak vurulduğu haberi ne kadar doğrudur? Şehit ve yaralı sayımız kaçtır?
onlarda böyle psikolojik olarak moral vermeye çalışıyorlar yandaşlarına bence hocam.
evet hemen her baskından sonra bu tip haberler çıkar bizimkiler 3 der onlar der 30,
tamam bizimkilerin sözüne bende çok itibar etmiyorum ama şu var.
8 askerimiz şehit oldu, onlar 110 demiş peki bu 102 şehit ailesi hiç demez mi bizim çocuğumuz bakkala giderken ölmedi,
Allah kimseye göstermesin misal verirken bile çekinerek söylüyorum hangimizin yakını bu şekilde şehit olsa ve adı geçmese,
kaç kişi susar, kaçını susturabilirler. mantıklı gelmiyor o yüzden.

Mardin derikde 1 polisimiz daha şehit oldu. Hergün en az 10 saldırı düzenleniyor. Ve büyüklerimiz her geçen gün terör karşısında küçülüyor.

En kibar ifademle söylüyorum. İdamı kaldırana da, idamı geri getirme imkanı olupta getirmeyene de dar gelmeyecek şiiri veya methiyeyi kimler yazsın.

İşte rakamlarla iki ülkenin askeri gücü:

TÜRKİYE

*Asker sayısı: 612.900
*Uçak sayısı: 1940
*Tank sayısı: 4300
*Yerdeki silah sistemi: 69.774
*Deniz araçları: 265
*Topçu sistemleri: 1838
*Denizaltı: 16
*Fırkateyn: 19
*Mayın avlama gemisi: 20
*Amfimik gemi: 55

SURİYE

*Asker sayısı: 304.000
*Uçak sayısı: 830
*Tank sayısı: 5300
*Yerdeki silah sistemi: 25.406
*Deniz araçları: 19
*Topçu sistemleri: 2.160
*Denizaltı: 0
*Fırkateyn: 2
*Mayın avlama gemisi: 4
*Amfimik gemi: 3

developer' Alıntı:
İşte rakamlarla iki ülkenin askeri gücü:

TÜRKİYE

*Asker sayısı: 612.900
*Uçak sayısı: 1940
*Tank sayısı: 4300
*Yerdeki silah sistemi: 69.774
*Deniz araçları: 265
*Topçu sistemleri: 1838
*Denizaltı: 16
*Fırkateyn: 19
*Mayın avlama gemisi: 20
*Amfimik gemi: 55

SURİYE

*Asker sayısı: 304.000
*Uçak sayısı: 830
*Tank sayısı: 5300
*Yerdeki silah sistemi: 25.406
*Deniz araçları: 19
*Topçu sistemleri: 2.160
*Denizaltı: 0
*Fırkateyn: 2
*Mayın avlama gemisi: 4
*Amfimik gemi: 3
rakam değil hocam yürek işi bu işler çanakkale de olduğu gibi gerekirse ama o hadde getirmezler umarım

BBNET
Geri