Kurumsal Site Fikirlerinizi Paylaşabilir misiniz?

Kodla Büyü

yunus48

Site Gezgini
Merhaba arkadaşlar, Muğla Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğünde görev yapmaktayım. Müdürlüğümüze muglacaliskur.gov.tr olarak web sitesi yapıyoruz. Bir kaç il müdürlüğü yaptırmışlar, onlarınki gibi joomla 2.5 uygun tema bulabilir miyiz? Ücretli ücretsiz nasıl olur parasal olarak bütçemiz yok fakat uygun olursa gerekirse ben kendi cebimden karşılayacağım seneye de sizinde fikirlerinizi alarak uygun bir host firmasına geçeceğim, Aydın ilimiz bir tasraım firmasına yaptırmış yıllık 70 TL ücret ödüyorlarmış. iki ilin sitesini örnek olarak koyuyorum bunlara benzer bir site yapabilir miyim? Yardımcı olursanız çok memnun kalacağım.

http://www.aydiniskur.gov.tr/
http://www.malatyaiskur.gov.tr/

aydın'ınki yurdum yazılımın yazılımını kullanıyor. yıllık 69,90 ücreti var. kendi tasarımları var mı bilmiyorum ancak joomla ile daha iyisi yapılır.
Malatya'nınkinde bc.vc reklamları var. kesinlikle yasal değil. devlet kurumuna da yakışmıyor. Kullandıkları tema: Rocket Theme'e ait Solar Sentinel teması. modüler de onun modülleri. Resim galerisi olarak da Phoca galeri kullanmışlar.

eğer yıllık 70 tl güncelleme ücreti veriyorlarsa aldıklarımı hizmet çok fazla ben sadece host için yıllık 100 tl alıyorum
malatya iş kur sitesinde virüs var
virüsün ekran resmi:
http://k1307.hizliresim.com/1c/3/pv2pl.jpg
diğer sitede de sorunlar var
her iki site için sivereksehitgazi.com sitesinin teması uygundur rasponsive (tüm cihazlarda eşit görünür) olup video, resim galerisi ve haber stilleri vardır. temayı istediğiniz renge göre ayarlayıp verebilirim. siz sadece içerik eklersiniz.
temayı ücretsiz veremem sanırım sizin göreviniz bilgi işlemle alakalı biz siverek te bilgi işlem sorumlusu olan yerlere faturayla host ve tema satıyoruz genelde bütçe çıkıyor

İkinize de verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim. Koray hocam kamu kurumlarında bir şeyi biliyorsan tüm iş üzerine kalır. Benimde öyle oldu. Kurumda bilgisayar işletmeni kadrosunda kişi var, benim gibi iki yıllık bilg. tekn. programlama mezunu var, elektronik müh var. Arkadaşlar bir şey bilmiyor bilincinde oldukları için memur kadrosunda ben alım satım, sistem sorumluluğu, basın yayın, insan kaynakları, EBYS taşra proje sorumluluğu, Taşınır kayıt kontrol yetkililiği gibi bir çok görevi yürütmeye çalışmaktayım. İşkurun resmi sitesi www.iskur.gov.tr di. İl müdürlüklerinin siteleri yoktur. En son yapılanma ile milli eğitim kökenli müdürlerin illere atanması ile bazı il müdürleri site kurdu. Bizim siteyide ilk ilk müdürümüz bir tanıdığı kurmuş. Ücrete gelince ne kadar doğru olduğu bilinmemekle birlikte yılda bir defa host ücretini ödüyoruz. Bunu mart ayında ödemiştik, host firması server değiştiriyoruz deyip 10 gündir site gitti şimdi site açıldı fakat boş geldi yani herşey silindi. Bu yıllık ya kendi hostuma yada şimdiki hostuna site kurup, gelecek yıl daha düzgün bir hostta taşımak istiyorum. Siteyi kurduktan sonra yüzlerce haber var geçmişe dönük yayınlanacak :( Özelden bana temayı istediğim renkte dönüştürerek ne kadara kuruverirsiniz yazarsanız sevinirim. İyi akşamlar.

size özelden mesaj gönderdim. Ben bulunduğum bölge itibarıyla sürekli web sitesi işi aldığım için zaman ve mekan sıkıntısından dolayı fiyatları çok da indiremiyorum.
eğer fiyat yüksek gelirse joomla ve webmaster sitelerinde çok daha uygun fiyata tema ve tasarım bulabileceğinize inanıyorum

BBNET
Geri