Kurumsal Kullanım Için Windows ISO Talebi

Kodla Büyü

kenzai

Üye
esenlikler arkadaşlar,

şirket bilgisayarlarında (laptop ve masaüstü, hem eski hem yeni modeller) kullanılmak üzere windows iso arayışındayım. forumda birçok iso paylaşımı olduğu için hangisini seçeceğim konusunda kararsız kaldım. sizlerden tavsiye ve uygun iso linkleri rica ediyorum. 2 farklı iso'ca olabilir.

esenlikler arkadaşlar,

şirket bilgisayarlarında (laptop ve masaüstü, hem eski hem yeni modeller) kullanılmak üzere windows iso arayışındayım. forumda birçok iso paylaşımı olduğu için hangisini seçeceğim konusunda kararsız kaldım. sizlerden tavsiye ve uygun iso linkleri rica ediyorum. 2 farklı iso'ca olabilir.
İso ile uğraşmayın madem şirket parayı verin acronis true ile image alacağınız bir bilgisayara istediğiniz programları kurduktan sonra imajı alın. Bilgisayarlar çeşit çeşit olduğu için aynı imajı diğerlerine yüklediğiniz taktirde mavi ekran hatası verecektir. Basın parayı dememin sebebi true image da internette ilaçlı sürümü 2021 ve bu sene gelen makinelerde bir hata verip çalışmadı. 2025 çalışıyormuş ama ilacı yok para basılacak yani. Ben aynı imajı birbirinden farklı 20 üzeri makinaya yüklüyorum. Mavi ekran veriyor ama acroniste Universal restore diye bir özellik var. Universal restore ile mavi ekran veren yani sürekli yeniden başlayıp duran makineyi açıyorsun windowsu buluyor temizliyorsun Windows mavi ekran vermeyip açılıyor. Acronis Universal restore yi araştırın bence

ilksms
Geri