Kurumlar Arası geçiş mümkün mü?

Kodla Büyü

SiyahAdam

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Bilişim teknolojileri öğretmeni olarak artık hayatıma devam edemeyeceğimi düşünmeye başladım..Kurumlar arası geçişle normal memurluk yapmak istiyorum..81 doğumluyum..9 yıllık öğretmenim..Sizce nasıl bir yol izlemem gerek yardımcı olabilirmisiniz?

hocam diyelim ki geçtiniz, hangi memurlukta mutlu olacağınızı düşünüyosunuz?

hocam uzmanlık vb. yükselme yolunun olduğu kurumlara geçerseniz en azından ortalama 3 yıllık bir çalışma süresinden sonra ilerleme imkanınız olur, onun dışında sürekli memur olarak kalacaksanız bence geçiş cazip değil.
Bu arada MEB de de uzmanlık başladı ama herkes ailevi durumundan dolayı kabı kaçağı toplayıp ankaraya gidemiyor, Ancak diğer kurumlarda bulunduğun ilde de uzman olma şansın olabiliyor. Sırf bu yüzden ben MEB in uzmanlığına başvurmayacağım.

orda lacağın 2000 lira taban maaş ne değişecek.ancak döner sermayeli yada ek ödemeli bi kuruma geçersen öğretmen maaşını geçer alacağın.bide öğretmenlikte dersine gir çık formatör olma 3 ise 5 ise 5 saat ama memurluk 8-17.bide memur olunca insanların bakış açısı öı değişecek memleketimizde meurfa bakışi açısını bilirsin.devlet memuruyum dediğinde ohhh yatış olmuymu milletin tepkisi.

ilyas33' Alıntı:
orda lacağın 2000 lira taban maaş ne değişecek.ancak döner sermayeli yada ek ödemeli bi kuruma geçersen öğretmen maaşını geçer alacağın.bide öğretmenlikte dersine gir çık formatör olma 3 ise 5 ise 5 saat ama memurluk 8-17.bide memur olunca insanların bakış açısı öı değişecek memleketimizde meurfa bakışi açısını bilirsin.devlet memuruyum dediğinde ohhh yatış olmuymu milletin tepkisi.
hocam o yatış mevzusu en çok malesef biz öğretmenler için söyleniyor.

BBNET
Geri