Tarik_Turan
Aktif Üye
Merhabalar...
Bir öğretmen arkadaşın bilgisayarına (Toshiba öğretmen laptopu) kendi kurtarma cd sinden windows yükledim. Fakat bilgisayardaki eski verilerini kurtarmak için kurtarma programları kurduğumda tek bir disk (Yerel disk C
olduğu için verileri buluyor ama kurtarmıyorum diyor program
Sorun şu ki ; kurtarma cd sinden kurduğum için mi bilmiyorum ama daha sonrasında partition bölme programları ya da XP deki disk yönetiminden bir türlü diski ikiye bölemiyorum. Ayrıca diskin tümü C olarak görünüyor. Yani boş isimsiz alan falan bir partition yok... Acronis Disk Director ile falan yapabilirsin dedi bir arkadaşım ama ben partition magic 8.0 kurdum olmadı, paragon partition manager ile denedim yine olmadı. Hiren boot cd ile partition programlarını denedim. Artık pes ettim. Var mı bunun bir çaresi arkadaşlar ?
Acaba imaj olarak sistemi kurduğu için mi diski bölemiyorum ? Ki diskin bölünmeme nedeni ne olabilir? Nasıl bir yöntem ve program tavsiye edersiniz ?
Bir öğretmen arkadaşın bilgisayarına (Toshiba öğretmen laptopu) kendi kurtarma cd sinden windows yükledim. Fakat bilgisayardaki eski verilerini kurtarmak için kurtarma programları kurduğumda tek bir disk (Yerel disk C

Acaba imaj olarak sistemi kurduğu için mi diski bölemiyorum ? Ki diskin bölünmeme nedeni ne olabilir? Nasıl bir yöntem ve program tavsiye edersiniz ?