Kurmayıpta pişman olduğunuz programlar hangileri.

Kodla Büyü

xodeda

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar çeşitli sepeplerden her dönem bir aksilik çıktı ve 3 dönemdir değişik liselerde btr lik yaptım. her seferinde tahtaları adam ettim oh rahata kavuştum dedim okul değişti baştan başladım. neyse şimdi yeni bir okuldayım ve diğer okullarda olanlar olmasın diye size de sorayım dedim.

tahtaları kurup deep freeze kurup imajla diğerlerine attıktan son aa hocam şu program yok mu demelerini istemiyorum

siz neler kurdunuz. kurmayıp ta pişman olduğunuz PROGRAMLARI yazabilirmisiniz. hem diğer arkadaşlarada öneri olur.

bende bu sen ilk defa akıllı tahta olan okulda btr görevi yürütecem bu konuda tecrubeli arkadaslar şöyle bi liste yapsalarda bizde bütün tahtalara o arkadaşların dediği programları kurup geçsek :++:

hocam öğretmenlere sor hangi programları istiyorsunuz veya kullanıyorsunuz sınıflar da kullandıklarını bilg. kur imaj al ...

daha image almadım. herşeyi kurup sonra image alacağım eksik kalsın istemiyorum.
buradan indirdiğim bir image var ama ben eksiksiz kurup tekrar almak istiyorum. buradan indirdiğim çok uğraştırıyor sonradan.

karinca_52' Alıntı:
hocam öğretmenlere sor hangi programları istiyorsunuz veya kullanıyorsunuz sınıflar da kullandıklarını bilg. kur imaj al ...

hocam sende bilirsin ki öğretmenlere istediğin kadar sor ginede sonradan birşeyler isterler. yada o zaman aklıma gelmedi falan derler. o yüzden bu ortam en iyisi bizi bizden başkası anlamaz.

deepfreeze'i kurmadığıma pişman oldum.
lisanssız program kurulmaması gerektiği ve tahtaların açılışının yapıldığında birbirleri ile iletişime açılacağı, bi sınıftaki dersin uzaktan başka bir tahtadan izlenebileceği gibi söylemler unutuldu gitti. ben de internetsiz tahtalara virüs bulaştığında geri yükleme yapa yapa bi hal oldum. o söylemler hayalmiş meğer, zaten 1-2 senede zaten tahtalar hiç bi işe yaramaz hale geldi, ben de yaptığım hamallıkla kalmış oldum.

Re: Ynt: Kurmayıpta pişman olduğunuz programlar hangileri.

Takmayın çok kafanıza

Herkes takip amaçlı yazmış ben aklımdaki programları yazayım... Aslında herkes aklındaki 3-5 program yazsa sorun komple çözülür güzel bir arşiv olur...

1- Ofis Paketi
2- Gom player
3- Klasik media Player
4- K-Lite Codec Pack
5- Adobe Akrobat reader (Foxit Reader olabilir)
6- NET Framework 3,5 ve 4 sürümleri
7- Flash player
8- Güncel Java

Antivirüs programı - Usb disk securiyt olabilir....

Kolay gelsin...

Akıllı tahtalardan ziyade masaüstü ve dizüstülerde sorgusuz sualsiz hepsini kuruyorum okulda. Çünkü bana lazım olduğunda her bilgisayarda tekrar kur çalıştır uğraşmak istemiyorum.

Office 2007
WinRar
VLC player
Usb Disk Security
Photoshop
Total Video Converter
Otomotik Kapan 1.3
Daemon Lite
Pdf To Word
Foxit Reader
Format Factory
Java