Kurban bayrami 9 gun olur mu

Kodla Büyü
ilk hafta 1,5 gün, 2. hafta 1 gün resmi tatil yani 5'i yarım gün 6 tam ve haziranın 2. haftası 9 haziran tatil. buna göre ilk hafta olması daha mantıklı.

Okulda herkes olmayacağı yönünde görüş belirtti hatta çoğu da kendinden çok emindi ama bence olacak. Muhtemelen öncesi tatil olacak

Olmalı.Turizm, esnaf kazanmalı.Memur harcamali.Bir de kurban bayrami.Hayvan ureticileri eli bos donmemeli.Insallah ek ders ve maaş erken yatar.Olur.Arefe günü kimse gelmez yada öğleden sonra zaten tatil.Onceki haftadan 2 gün gidiyor önceki 3 günü de tatil etti mi toplamda 10 gün.

Turizm bakanı 9 gün tatil olacak dedi

Tam olarak öyle değil:

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kurban Bayramı tatilinin 9 gün olup olmayacağına ilişkin soruya cevap verdi. Ersoy, "Sektörün de isteği bu, biz her zaman isteriz ama tek karar verici biz değiliz" dedi.

Bence sonraki hafta olacak. Çünkü ilk hafta olursa sonraki hafta okula öğrenciler gelmek zorunda. Ancak ikinci hafta tatil olursa okulun son haftası da devamsızlık alınmayacağından fiili olarak olmasa da velilerin gözünde okul bitmiş olacak ve tatiller uzayacak, sektör de bunu istiyor.

2 ve 3unde il geneli ortak sinavlar olacak bir cok yerde o nedenle muhtemelen tatil olmaz

Bakan'ın açıklamasından sonra bana da olacak gibi gelmeye başladı. Fakat 2 ve 3'ünde genel sınavlar varmış, ertesi hafta olması daha olası gibi geliyor böylece...

Normalde milli eğitim bakanı olmayacak demişti. Bu ülkede bir günde sınav sisteminin değiştiğini dikkate alırsak tatil olabilir. Öncesi de sonrası da olabilir. Kimsenin milli eğitim bakanlığını dikkate aldığını sanmıyorum. Öncesindeki sınavları da sonra yapıverirsiniz de derler, sonraki hafta da olabilir. Biz sadece tahminde bulunabiliyoruz. Keşke önceden söyleseler de millet nerede kurbanını keseceğini ayarlayabilse.

Güney illeri 35 derece oldu zaten şu an çocuklar sürekli derste su açıp kagitlarla yelpaze yapıyorlar. Sınavdan sonra gelen tek tük.

BBNET
Geri