kullananlardan bilenlerden tavsiye

Kodla Büyü

ackheron

Site Gezgini
2 hafta önce clio aracımı sattım. biraz da birikmişimle beraber 31 bin tl param var. yakında bir bebeğimiz olacak İnşallah. şöyle bagajı geniş sedan bir aile aracı istiyorum. aklımda focus-corolla- octavia üçlüsü var. octavia yı fiyat donanım açısından beğeniyorum. 2. eli biraz zayıf galiba. focus ların 50 çeşidi var trend, collection vs. ayrıca filolarda tercih edilen bir araç. corollalar acayip arabalar eski modeline 35 bin bile isteyen var. birde verso-cmax aile arabaları var.
valla kafam acayip karışık. kontrole falan gidiyoruz arabasızlık zor geliyor. lütfen kullanan bilen arkadaşlardan tavsiye istiyorum. bütçemi de aşmak istemiyorum. malum yakın zamanda masraflarımız artacak.
saygılarımla.

bende otomatik corolla var. corolla fiyatına göre donanımı az olan bir araçtır. önceliğini belirlemen lazım.donanım olmasın ama sağlam olsun diyorsan toyota.

Ben bir focus kullanıcısıyım. Tavsiye ederim. bu arada her arabanın 50 çeşidi vardır. sen çeşitlere bakma araç temizse donanımlara bak hangisi hoşuna giderse. ghia ve titanium full olanlar.

corolla istediğim araçlardan biri zaten. civic bagajı biraz küçük geldi. malum lpg de olacak. yoksa 10 numara araç. evet jettalar da ihtimal dahilinde fakat biraz da donanımlı olsun istiyoruanm. hocam gösterdiğiniz focus hatcback. ben sedan istiyorum . octavialar ın bildiğiniz kronik sorunları var mı acaba.

focusların çeşidinden bahsederken yanlış anlamayın. ara donanım vs var insanın kafası karışıyor. bazı modellerin yalıtımı iyi değil çok ses alıyor vs dediler. o yüzden dedim.

ackheron' Alıntı:
2 hafta önce clio aracımı sattım. biraz da birikmişimle beraber 31 bin tl param var. yakında bir bebeğimiz olacak İnşallah. şöyle bagajı geniş sedan bir aile aracı istiyorum. aklımda focus-corolla- octavia üçlüsü var. octavia yı fiyat donanım açısından beğeniyorum. 2. eli biraz zayıf galiba. focus ların 50 çeşidi var trend, collection vs. ayrıca filolarda tercih edilen bir araç. corollalar acayip arabalar eski modeline 35 bin bile isteyen var. birde verso-cmax aile arabaları var.
valla kafam acayip karışık. kontrole falan gidiyoruz arabasızlık zor geliyor. lütfen kullanan bilen arkadaşlardan tavsiye istiyorum. bütçemi de aşmak istemiyorum. malum yakın zamanda masraflarımız artacak.
saygılarımla.

Seat Altea

2 ay önce 2001 clio yu sattım ve corolla aldım. tam da sizin durumdaydım yani. sizdeki kadar param vardı. önce jettaları araştırdım. sahininden de incelemediğim lpg uyumlu jetta kalmadı. bu süre zarfında 30 a yakı tramer mesajı atmışımdır. ne yalancılar var piyasada. sana tavisyem clio dan inip bir daha o arabaya binme. tüy gibi araba. 3 araba düşünüyordum sadece. 1-civic 2-jetta 3- corolla. hepsi güzel araba ama avantaj-donanım-fiyat a sen karar vereceksin. ben 3 ünün arasında corollayı seçtim. çok şükür memnunum. inşallah güzel bir araba alırsın.

Hocam 2. el alacaksınız sanırım.Hangisini temiz bulursanız onu değerlendirin bence, modelde bu kadar takılı kalmayın

1998 model toyota special al geri kalan paranla bi yatırım yap çocuğunuz hayırlıyla doğar inşallah
bi arabaya 35000 tl bağlamak akıllıca değil bence :wink:

mu_korkmaz' Alıntı:
bende otomatik corolla var. corolla fiyatına göre donanımı az olan bir araçtır. önceliğini belirlemen lazım.donanım olmasın ama sağlam olsun diyorsan toyota.
:+1:

donanım ve sağlamlık istiyorsan alman arabasına yönel. fransız arabasından uzak dur.

BBNET
Geri