Kullanıcı şifresini sorduğu ekran gelmiyor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan yasee
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

yasee

Aktif Üye
Etkileşimli tahta açılırken iki kullanıcı çıkıyor seçiyoruz ama şifreyi girmemiz gereken ekran gelmiyor.
Daha önce tahtalarda rastladığım da kullanıcı göstermeden direkt şifreyi hatalı girdiniz geliyordu. tamam diyince şifre giriyorduk açılıyordu. bu da normal değil tabi :)

bir de eskiden xp de açılış ekranında iki kere ctrl alt del e basardık kullanıcılar gelirdi win7 ve diğerlerinde olmuyor mu?
güvenli modda açayım dedim onda da aynı mevzuu oldu tabi

f8 le bilg ı onarından sistem geri yükle mi yapsam acaba? ya da imajlar içinde hazır var mıydı ya da windows u yeniden yükle dediğimizde kendisi yüklüyor ayrıca birşey gerekmiyor de mi :D ilk defa yapıcam da

sistem geri yüklemede de hata veriyor olmuyor zaten 1 yükleme noktası gösteriyor sanırım bugün güncelleştirme yapmış kritik güncelleştirmeler yazıyor yükleme noktasında.
bir tahtada daha aynı sorun var. hepsinde çıkmasa bari :(

kendi kendime yazışıyorum ama :D sistem geri yükleme hata verse de işe yaradı sadece vestel hesabının eski kullanıcı şifresini kabul etmiyordu eskisi gibi yaptım adminden. ama bütün bilgisayarlarda olmaya başladı galiba bunun kalıcı bir çözümü yok mudur? güncelleştirmeyi mi kapamalıyım?

Sistem geri yükleme noktası da oluşturulmadıysa? format mı atayım acep.
Yeaa neden kimse cevap vermiyo neden dede neden been :cry:

BBNET
Geri