Kuşadası Turizm Uygulama Oteli

Kodla Büyü

blue123

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar e-konferans için gittiniz...uygulama oteli hakkında bilgi verirseniz sevinirm...plajı varmı yada yakınlarda plaj varmı..odaları nasıl vbbbbbbbbb

hocam belki işine yarar çektiğim resimlerden birkaçını ekleyim...

Ekli dosyalar

• P070512_07.090001.JPG
    P070512_07.090001.JPG
    98.7 KB · Görüntüleme: 2,018
  • P080512_13.020003.JPG
    P080512_13.020003.JPG
    95.6 KB · Görüntüleme: 2,018
  • P080512_16.250003.JPG
    P080512_16.250003.JPG
    118.7 KB · Görüntüleme: 2,018
  • P080512_17.460001.JPG
    P080512_17.460001.JPG
    101.8 KB · Görüntüleme: 2,018
  • P080512_17.480001.JPG
    P080512_17.480001.JPG
    73.1 KB · Görüntüleme: 2,018
  • P080512_19.430002.JPG
    P080512_19.430002.JPG
    79 KB · Görüntüleme: 2,018
Denizi yosunlu, kumsalı taşlı , havuzları güzel, dolmuşlarla kuşadası merkeze ulaşılabilir, vs vs

sağolun arkadaşlar...bakalım 5 günlüğüne gidecem...2-3gün kafamı dinlerim diyorum....inşallah memnun kalırım

kadınlar plajı arabyala 30dakika sürüyor sanırım....
ayrıca otelde tam pansiyon kalamyın...sadece kahvaltı ve oda parasına kalın ..çünkü sabah çıkp ancak gece gelirsiniz otele..
diğer arkadaşlar bana katılıyormu acaba

yemekleri gayet güzeldi. tabi bakanlıktan gelenler ve biz olduğumuz için mi öyle de olabilir. Ama otele önceden gelenler yemeklerin önceden de güzel olduğunu söylemişlerdi.

arkadaşlar uygulama otelin yakınlarında gezecek yerler var mı?
otelde canlı müzik , etkinlik vs. var mı?
kadınlar plajına ve merkeze dolmuşla ne kadar sürede gidilir?
yemekleri ve odayı beğenmişsiniz sanırım...
yarım pansiyon mu yaptıralım? otelle ilgili başka bilgisi olan var mı?

selam rüzgara karşı hocam.
otel "green beach" plajının hemen yanında. bu plaj sakin, ve denizi sabah erken saatlerde güzel olur, akşam üstü genelde dalgalı olur. tabid algalı denizin zevki de ayrı olur. hemen ilersinde lost paradise diye bir plaj daha var. bu ikisi de küçük plajlar. aslında kadınlar denizine yürüyebilirisniz. 15 dakika falan sürer yürüyerek. otelin önünden çok sık dolmuş geçiyor. önce kadınlar denizine sonra da merkeze gidiyor. kadınlar denizi 5 dakika sürer en fazla. merkez de 15 dakika. eğlenmek için merkeze gitmelisiniz. gece saat kaça kadar dolmuş var bilmiyorum, ama taksi tutsanız da en fazla 15-20 lira falan yazar. olmadı yürürsünüz :)

cakkoyun' Alıntı:
otel "green beach" plajının hemen yanında. bu plaj sakin, ve denizi sabah erken saatlerde güzel olur, akşam üstü genelde dalgalı olur. tabid algalı denizin zevki de ayrı olur. hemen ilersinde lost paradise diye bir plaj daha var. bu ikisi de küçük plajlar. aslında kadınlar denizine yürüyebilirisniz. 15 dakika falan sürer yürüyerek. otelin önünden çok sık dolmuş geçiyor. önce kadınlar denizine sonra da merkeze gidiyor. kadınlar denizi 5 dakika sürer en fazla. merkez de 15 dakika. eğlenmek için merkeze gitmelisiniz. gece saat kaça kadar dolmuş var bilmiyorum, ama taksi tutsanız da en fazla 15-20 lira falan yazar. olmadı yürürsünüz :)
hmm teşekkürler hocam.
peki uygulama oteli nasıl? oda , yemekler , etkinlikler vs... kalacak başka bir yer önerebiliyor musunuz?
çeşme ile kuşadası arasında kararsız kaldım :S

Rüzgara Karşı'' Alıntı:
cakkoyun' Alıntı:
hmm teşekkürler hocam.
peki uygulama oteli nasıl? oda , yemekler , etkinlikler vs... kalacak başka bir yer önerebiliyor musunuz?

Rüzgara Karşı'' Alıntı:
cakkoyun' Alıntı:
hmm teşekkürler hocam.

kalmaya nekadar bütçe ayırdığınızı bilmediğim için başka yerler hakkında yorum yapamıyorum. kuşadasında çok fazla otel var. ramazan dolayısıyla hem boş hem de uygun fiyatlı. otelciliğin odalarını falan bilmiyorum açıkçası ama konum itibariyle iyi bir yerde sayılır. hem plajı hem de havuzu var. öğretmenevini düşünürseniz o da merkezde havuzu falan hiç birşeyi yok ama odalarının iyi olduğunu biliyorum.

arkadaşlar teşekkürler. kuşadası uygulama otelinde 4 gün kaldım bu yaz sizin önerilerinizi dinleyerek. gideceklere tavsiye ederim :=)

BBNET
Geri