KTÜ Farabi Hastanesi, Hastane İşleyişi, Randevu Alma

Kodla Büyü

birarti1

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Merhaba arkadaşlar,
KTÜ Farabi hastanesinden göz randevusu almak istiyorum,
bu hastanenin işleyişi nasıl, bilenler varsa yardım talep ediyorum,
MHRS harici Online randevu bölümü var, insanın aklıyla dalga geçiyorlar,
şu tarihte randevular açılacak deniliyor, o tarihte bilgisayar başında bekliyoruz, ilk 10 dk. web sitesine ulaşılmıyor, sonra açıldığında yeni bütün randevular dolu şekilde bizi karşılıyor,
ne yapmak gerekiyor, sabaha karşı gidip sıraya mı girmek lazım?

birde bu hastanede öğretim üyelerine ücretli muayene olunuyor sanırım,
ama bu iş için tahsis edilen numaralar telefonlar kesinlikle açılmıyor,

bilgisi olan arkadaşlardan yardım talep ediyorum.

Hocam bende baktım şimdi 10 ekimde açılacakmış yeni randevular.Bende organ nakline gidiyorum her ay. Randevu yok. Sabah gidip sıra numarası alıyorum. Birçok hoca özele geçti. Adamlar da haklı. Fakülteninde maddi olarak özellerden çok farkı kalmadı. Eskiden hiçbir ücret alınmazdı. Şimdi en ufak işlemde para istiyorlar. Müsait bir zamanda göz sekreterliğine uğrayın. Sabah erken gidildiğinde danışmadan sıra alınıp alınamayacağını ve özel muayene konusunu görüşün. Kuzey göz veya diğer hastaneleri de değerlendirebilirsiniz.

Hocam bende baktım şimdi 10 ekimde açılacakmış yeni randevular.Bende organ nakline gidiyorum her ay. Randevu yok. Sabah gidip sıra numarası alıyorum. Birçok hoca özele geçti. Adamlar da haklı. Fakülteninde maddi olarak özellerden çok farkı kalmadı. Eskiden hiçbir ücret alınmazdı. Şimdi en ufak işlemde para istiyorlar. Müsait bir zamanda göz sekreterliğine uğrayın. Sabah erken gidildiğinde danışmadan sıra alınıp alınamayacağını ve özel muayene konusunu görüşün. Kuzey göz veya diğer hastaneleri de değerlendirebilirsiniz.
Ücret konusunu kanıksadık artık alıştırdılar bizi. Geçen gün arkadaş annesine 10 dakikalık bir kapalı operasyon yaptırdı 27.500 TL ücret ödedi. Üstüne de sizden Anestezi ücreti almadılar diye bir de keyif bağışladılar.
Anlamadığım araştırma hastaneleri sanki devletin Hastanesi değil. Üniversiteler sanki kamu Üniversitesi değil. Biraz zorlayınca onları biz yök'e bağlıyız diyorlar. Sanki YÖK Koç veya Sabancı holdinge bağlı. Kimse burnundan kıl aldırmıyor.
Bu hastanelere bari İnşaat aşamasında telefon hattı çekmesinler Devletimiz boşuna masraf etmesin açılmayan telefon kime ne faydası var.

Merhaba arkadaşlar,
KTÜ Farabi hastanesinden göz randevusu almak istiyorum,
bu hastanenin işleyişi nasıl, bilenler varsa yardım talep ediyorum,
MHRS harici Online randevu bölümü var, insanın aklıyla dalga geçiyorlar,
şu tarihte randevular açılacak deniliyor, o tarihte bilgisayar başında bekliyoruz, ilk 10 dk. web sitesine ulaşılmıyor, sonra açıldığında yeni bütün randevular dolu şekilde bizi karşılıyor,
ne yapmak gerekiyor, sabaha karşı gidip sıraya mı girmek lazım?

birde bu hastanede öğretim üyelerine ücretli muayene olunuyor sanırım,
ama bu iş için tahsis edilen numaralar telefonlar kesinlikle açılmıyor,

bilgisi olan arkadaşlardan yardım talep ediyorum.
Bot yazın kendi sistemleri varsa güvenli değildir zaten. Sistem açıldığı anda randevu alsın kel başa şimşir tarak

ilksms
Geri