KPSSP3' de atanma şansım?

Kodla Büyü

cinefil

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Ben bilgisayar öğretmenliği okuyorum.. inşallah bu yıl bitecek.. Malum öğretmenlik kadroları ortada... atanma şansımız gittikçe azaldı... size birşey soracağım... acaba KPSSP3' de bizler hangi memurluklara atanabiliyoruz... Atanma şansımız ne kadar... bizim bölümden en son kaç puanla KPSSP3 de biz atandık? bi de ben düz lise mezunuyum... acaba atanma olarak KPSSP3de fark eder mi ? Yardımcı olursanız çok sevinirim...

sen alabileceğin en yüksek puanı al daha sonra bu puanla nerelere atanabilirim diye başlık aç

xendane' Alıntı:
Hocam ben KPSSP3 ile geçen sene programcı kadrosuna atandım. 85 küsür puanım vardı.
Hangi kuruma atandınız? Daha detaylı bilgi verebilir misiniz hocam. Tam olarak ne yapıyorsunuz, neyle uğraşıyorsunuz?

marasliyim' Alıntı:
sen alabileceğin en yüksek puanı al daha sonra bu puanla nerelere atanabilirim diye başlık aç

hocam hangi psikolojideyiz bi bilseniz.. biz elimizden geleni yapıyoruz... puanlar tavanlarda ve bu yüzden moralimiz motivasyonumuz tabanlara doğru iniyor. Belki iyi bi haber duyarız da yeniden motive olabiliriz diye bu sayfayı açtım... Moral olmadan ne yazık ki başarı olmuyor. Moral olması için de tecrübeli kişilerden bi kaç iyi haber duymak istiyoruz... sizden de... saygılar...

BBNET
Geri