KPSS Sınav Görev tercihleri başladı

Kodla Büyü

bilalca

Seçkin Üye
Seçkin Üye
2012 Kamu Personel Seçme Sınavı (2012-KPSS Ortaöğretim/Önlisans), ön lisans düzeyinde 22 Eylül 2012 tarihinde Cumartesi sabah, ortaöğretim düzeyinde ise 23 Eylül 2012 tarihinde Pazar sabah olmak üzere iki oturumda tamamlanacaktır. Sınav görev yeri tercihleri 5 Eylül tarihine kadar alınacaktır.

http://gis.osym.gov.tr

Bina Sınav Sorumlusu Görevi
Bina Sınav Sorumlusu Yardımcısı Görevi

tercihleri de açık bu sefer. ben Bina Sınav Sorumlusu Yardımcısı Görevi ni de işaretledim bakalım nolacak. :cry:

Şifreyi okul müdürü sisteme bilgilerinizi giriyor, fotoğrafınızı çekiyor ve şifre veriyor. Şu an böyle bir işlem yapılabilir mi? bilmiyorum.

Teşekkürler hocam.
2 senedir sadece Lisans mezunlarına yapılan KPSS lerde tek oturum görev çıktı, LYS-YGS-DGS lerde çıkmadı. Bunda da 20 tercihi doldurdum bakalım çıkacak mı ?

Bence bu sınavda görev çıkma olasılığı çok fazla sınava başvuran aday sayısı çok fazla.

tercih yaparken bina sınav sorumlusu (yardımcısı) görevini seçtiniz mi? ücretleri nasıl bu görevlerin?

stattlich' Alıntı:
arkadaslar şifre nasıl alınıyor
Şifreyi okul müdürünüz ya da bu işten anlayan bir idareci veriyor. Bir defaya mahsus webcam ile resim çekilip ÖSYM görevli işlemleri sistemine bizim bilgilerimizi giriyorlar.

bina görevlısı acmıslar gozetmen olmustum ama bına gorevı ayrıdır osym nın yonetmelıgıne baktım da kurye fılan dıyor :+1:

fahrican' Alıntı:
stattlich' Alıntı:
arkadaslar şifre nasıl alınıyor
Şifreyi okul müdürünüz ya da bu işten anlayan bir idareci veriyor. Bir defaya mahsus webcam ile resim çekilip ÖSYM görevli işlemleri sistemine bizim bilgilerimizi giriyorlar.

iyide ben ilköğretim okulundayım okul idaresi böyle bir basvuru su zamana kadar hiç yapmadı. ilçedeyim bu arada merkezde değilim

Ben şifremi mi unuttum, sistem mi kabul etmiyor bilmiyorum. Şifremi sistemden yenileyeyim dedim ama şu hata ile karşılaşıyorum: Insufficient system storage. The server response was: 4.3.1 Out of memory
Okuldan tekrar şifre alabiliyor muyduk acaba?

SİRE' Alıntı:
Ben şifremi mi unuttum, sistem mi kabul etmiyor bilmiyorum. Şifremi sistemden yenileyeyim dedim ama şu hata ile karşılaşıyorum: Insufficient system storage. The server response was: 4.3.1 Out of memory
Okuldan tekrar şifre alabiliyor muyduk acaba?
Okul müdüründen yeniden şifre iste. Bugün bizim arkadaşa şifre sıfırlama yaptım. Yönetici İşlemler şifresi ile Okul Müdürü okulda yoktu bana kaldı.

An itibariyle görevli işlemleri sistemine giriş yapabilen var mı arkadaşlar? Şifre hatalı deyip duruyor bende.

BBNET
Geri