Kpss 2011

Kodla Büyü
genel yetenekde ilk 10 giremeyen iller genel kültürde ilk 10 na nasıl giriyor..kimsenin ösym ye güveni kalmadı.. bu badem bıyıklılar burayı kendilerine benzettiler.

ilon' Alıntı:
Yahu benim birşey zorladığım yok varsa böyle bir şüphe araştırılsın ben diyorum ki delilsiz iddialar ortaya atılmasın 3 istatsitikten neden sadece 1 tanesi yayınlanıp konu açılıyor...Neden başka etkenlerle yükseldiğinden şüphe edilmiyor vs yukarıda yazdım zaten...Kesin vardır veya kesin yoktur denmemeli . (2010 kpss olayını daha önce tartıştık.... hem hemen sonrasında hemde dün.... hatta türk eğitim senin ilk defa bu iddiayı dile getirdiğini ama işin içinden ülkü ocakları çıkınca (onları suçlamıyorum)sessiz kaldığını söyledik).... Yani kişi kurum ve insan toplulukları kesin bir şekilde kanıtlanmadan suçlamayalım diyorum.
Ve zaten şu anda devam eden bir soruşturma var diyorum . :!:

araştırılıyor zaten
bizim de dediğimiz daha önce de araştırıldığı 120 de 120 yapanların tekrarlanan sınavlarda nasıl çuvalladığını gördük ama adli hiçbir işlem yapılmadı
bu onların kopya çektiğinin kanıtı değil miydi mesela?
3 istatistikten 1 i yayınlandı diyorsun hepsini yayınlayalım
sen bayburtun ne zaman bu listede ilk 10 da olduğunu gördün? göremezsin yoktu çünkü en çarpıcı olan istatistik yayınlandı diğerlerini de istiyorsan yayınlayalım bir şeylerin üstünü örtecek mi bu?
kişi ve kurumları yargılamadan konuşmayalım elbette. ama yargılansın diyoruz biz zaten o bile yapılmıyor bunun da mı farkında değilsin?

Bugün Silivride ki milletvekilleri hakkında atıp tutuluyor, ergenekonmuş ,darbeymiş onları savunduğunu hiçbir yerde görmedim senin ben. (Onların kesin olarak kanıtlanmış mı suçlu olduğu) Badem bıyıklılara karşı bir sempatin mi var?

hukuk ve adalet herkes için olmalı işine geldiği zaman değil
biz zaten yapıldıysa varsa böyle şeyler yargılansın diyoruz

volkankey' Alıntı:
ilon' Alıntı:
Yahu benim birşey zorladığım yok varsa böyle bir şüphe araştırılsın ben diyorum ki delilsiz iddialar ortaya atılmasın 3 istatsitikten neden sadece 1 tanesi yayınlanıp konu açılıyor...Neden başka etkenlerle yükseldiğinden şüphe edilmiyor vs yukarıda yazdım zaten...Kesin vardır veya kesin yoktur denmemeli . (2010 kpss olayını daha önce tartıştık.... hem hemen sonrasında hemde dün.... hatta türk eğitim senin ilk defa bu iddiayı dile getirdiğini ama işin içinden ülkü ocakları çıkınca (onları suçlamıyorum)sessiz kaldığını söyledik).... Yani kişi kurum ve insan toplulukları kesin bir şekilde kanıtlanmadan suçlamayalım diyorum.
Ve zaten şu anda devam eden bir soruşturma var diyorum . :!:

araştırılıyor zaten
bizim de dediğimiz daha önce de araştırıldığı 120 de 120 yapanların tekrarlanan sınavlarda nasıl çuvalladığını gördük ama adli hiçbir işlem yapılmadı
bu onların kopya çektiğinin kanıtı değil miydi mesela?
3 istatistikten 1 i yayınlandı diyorsun hepsini yayınlayalım
sen bayburtun ne zaman bu listede ilk 10 da olduğunu gördün? göremezsin yoktu çünkü en çarpıcı olan istatistik yayınlandı diğerlerini de istiyorsan yayınlayalım bir şeylerin üstünü örtecek mi bu?
kişi ve kurumları yargılamadan konuşmayalım elbette. ama yargılansın diyoruz biz zaten o bile yapılmıyor bunun da mı farkında değilsin?

Bugün Silivride ki milletvekilleri hakkında atıp tutuluyor, ergenekonmuş ,darbeymiş onları savunduğunu hiçbir yerde görmedim senin ben. (Onların kesin olarak kanıtlanmış mı suçlu olduğu) Badem bıyıklılara karşı bir sempatin mi var?

hukuk ve adalet herkes için olmalı işine geldiği zaman değil
biz zaten yapıldıysa varsa böyle şeyler yargılansın diyoruz
:alkis: :++:
bu ülkede birileri yargılanmadan suçlu olurrr... bir diğerleri yargılanmasına devam ederken aklanıp mahkemeye bile gerek olmadığı yönünde kamuoyu oluşturuluyor...
herkes cevap vermeden önce yazdıklarını okusun.. ben öyle demedim.. yok benim dediğimden bunu anlıyorsan şöylesin.... belki bu idaa haksız belki sonu yok hukuk birşey diyemeyecek... ama vicdanlar suçu görecek ve bilecek..Allah vicdanı neden vermiş sorgulama gerek... arada bir onunla yalnız kalmaktan korkmayalım...

güzel olmuş.çalışan kazanıyor. bir hafta önce bingölde(memleketimde) sınava girdim hiç kimse hiç bir şekilde içeribirşey götürmüyor. hatta götürdüğüm suyun kapağını bile aldılar. ben ianmıyorum kopya olduğuna şuan bingölde 15e yakın dershane var ver her dershanede ortalama 500-600 öğrenci var bunlar çalışılarak alınan puanlar. herkes inanmak zorunda değil benim tek isteğimmerak eden arkdaşlarımız varsa gelsin dolaşsın yada duğuda henhangi bir ilde sınava girsin. eğer kopya varsa şikayet etsin yoksa zaten yoktur. herkesin osym ve sınav görevlilerine güvenmesini istiyorum. herkese iyi günler.

türkiye şartlarında ilk ona giren bütün iller doğu ve güneydoğu olmasını normal karşılıyorsanız söylenecek sözyok ama bütün istatistiklerle karşılartırısanız aslında bu imkansız bir durum. yinede boş verelim memlektte her şey olur.

sevgili türkiyem uyandırdığım için özür diliyorum durmak yok yatmaya devam.

doğu illerinde bu pijlerin sınava girmesini isteyen deccal ve onun muritleri hem doğuluları karalamak hemde
sırtlarından prim yapmak için birde batı illerinde çok çabuk ele veriliyorlar denetim teknolojik araç vs daha kaliteli ve sık olduğu için
ama doğuda kamufle olabiliyorlar o yüzden özellikle doğu illerini yazdırıyor sınav yeri olarak bu deccal ve onun muritleri.
diyor bana bir üç harfli bir zatı şahane.

hukumetin iki simarik cocugu cemaat ve pkk bunlar icin hedefe varilan her yolda yapilanlar mubah hadi pkk yi anladik yapiyorda muslumanlarin parasini toplayanlarin muslumanlarin hakkini yemesi akil almaz birsey

Hükümetle KCKnın en alaaksı var yahu bu kadar mı pervasızca yalan söylenir...kck davavası kck nın eylemelri vs bir araştır...üstelik bu konu başlığıda kpss de kck kopyası ile ile ilgili
durup duruken buradan da cemaate sataşabiliyorsun büyük kıvraklık yeteneği doğrusu...
Müslümanlıktan haktan bari bahsetme...Elinde kanıtın yok belgen yok bu yazdıkların ancak iftira kapsamına girer....

ilon' Alıntı:
Hükümetle KCKnın en alaaksı var yahu bu kadar mı pervasızca yalan söylenir...kck davavası kck nın eylemelri vs bir araştır...üstelik bu konu başlığıda kpss de kck kopyası ile ile ilgili
durup duruken buradan da cemaate sataşabiliyorsun büyük kıvraklık yeteneği doğrusu...
Müslümanlıktan haktan bari bahsetme...Elinde kanıtın yok belgen yok bu yazdıkların ancak iftira kapsamına girer....

elimizde 2010 belgeleri vardı bu kişilerin cemaatte görev aldıklarına dair.adalet kopyayı suç sayamam dedi ne yapalım.git bir araştır.polislikte kadrolaşma olduğunu yazan Ahmet Şık neden hapse atıldı?Necip Hablemitoğlu niye öldürüldü?Köstebek kitabı yarım kaldı.
kendiniz herkese ergenokoncu dersiniz sonra cemaatte görev alan öğretmenlerin yaptığını belgelerle sunarız.iftira olur.
bu kadar da olmaz.biz hakkımızı savununca iftira olur siz haksızlığa karşı gelmeyince sevap olur.dinimi bende yaşıyorum ama o birilerine biat etmeden.benim dinim bana bunu emrediyor.

beyazkalem deki sorularla noktası virgülüne aynı mı nerden biliyorsun diyodunuz?bugün ösym(4 gün sonra)soruları yayınladı.
deniz feneri yöneticilerinden biri beyazkalem in başında ve sorular aynı çıktı.şimdi ne cevap vereceksiniz sen ve senin gibiler?Ancak söylenenleri çarpıt.hak arayanlara bari mani olmayın.
senin bu savunmaları görseler gözleri dolardı eminim.bence sende senin gibilerin yaptığı gibi bu kopya olaylarında sus.daha çok batırmadan.
delil var mı diyorsun al işte delillerden sadece iki tanesi.sorular incelendikçe daha çoğuna ulaşılacak.yargının yapması gerekenleri biz şimdiden yapıyoruz.yargı yok mu diyorsanız poğaça çalan için 12.5 yıl hapis istendiğini,hizbullahçı olup insanları diri diri gömenlerin hatta TV de itiraf ettikleri halde bir gecede salıverilmelerini anımsayın!

Ekli dosyalar

• 524052_3893979460968_1585011037_n.jpg
    524052_3893979460968_1585011037_n.jpg
    142.1 KB · Görüntüleme: 355
  • 529288_3893949580221_138081404_n.jpg
    529288_3893949580221_138081404_n.jpg
    57.9 KB · Görüntüleme: 355
deccal 1960 beridir bu ülkeyi dinle sömürüyor arkadaşlar bunu blin
iş yaparken size din iman Allah Muhammed i karıştırarak kendisinin ne kadar dindar olduğunu
hak yemez olduğunu söylemek istetip sizi oraya buraya üye yapıp sırtınızdan para kazanıp sizden
prim yapıp koltuk kapma peşinde olan ibinelerin suyudan gidin işinizi gördürün sonra suratlarına tükürün.

sevdalimhayat' Alıntı:
ilon' Alıntı:

elimizde 2010 belgeleri vardı bu kişilerin cemaatte görev aldıklarına dair.adalet kopyayı suç sayamam dedi ne yapalım.git bir araştır.polislikte kadrolaşma olduğunu yazan Ahmet Şık neden hapse atıldı?Necip Hablemitoğlu niye öldürüldü?Köstebek kitabı yarım kaldı.
kendiniz herkese ergenokoncu dersiniz sonra cemaatte görev alan öğretmenlerin yaptığını belgelerle sunarız.iftira olur.
bu kadar da olmaz.biz hakkımızı savununca iftira olur siz haksızlığa karşı gelmeyince sevap olur.dinimi bende yaşıyorum ama o birilerine biat etmeden.benim dinim bana bunu emrediyor.

beyazkalem deki sorularla noktası virgülüne aynı mı nerden biliyorsun diyodunuz?bugün ösym(4 gün sonra)soruları yayınladı.
deniz feneri yöneticilerinden biri beyazkalem in başında ve sorular aynı çıktı.şimdi ne cevap vereceksiniz sen ve senin gibiler?Ancak söylenenleri çarpıt.hak arayanlara bari mani olmayın.
senin bu savunmaları görseler gözleri dolardı eminim.bence sende senin gibilerin yaptığı gibi bu kopya olaylarında sus.daha çok batırmadan.
delil var mı diyorsun al işte delillerden sadece iki tanesi.sorular incelendikçe daha çoğuna ulaşılacak.yargının yapması gerekenleri biz şimdiden yapıyoruz.yargı yok mu diyorsanız poğaça çalanın 12.5 yıl hapis yattığını,hizbullahçı olup insanları diri diri gömenlerin hatta TV de itiraf ettikleri halde bir gecede salıverilmelerini anımsayın!

chp milletvekillerinin papğanımısn nesin sen onların iddialarını burada geveleyip durma! Sitenin açıklamasını tarafsız ve sakin okursan belki anlarsın http://www.beyazkalem.com.tr/
velevki doğru olsa bile deniz fenerinin cemaatle ne ilgisi var ! İşin garibi hizbullahçılarda senin gibi cemaat düşmanı :)
Ahmetşık gibi bir adamı burada yazdıysan sana diyecek birşey yok.

ilon Ahmet ŞIK diyince ne oldu
suclu mu bu adam?
yazdıklarınla celisme

kul hakkına girenleri savunup durma

Bu tutuklama olmasaydı ahmet şık gazeteci olarak tanınmazdı...ben tutuklanmasına karşıyım ama böyle gazeteciymiş gibi davranılmasına kızıyorum...önceden tanıyan yoktu şimdi işe almak için sıraya girdi bazı gazeteler.

ilon' Alıntı:
kayserideki serhatler dersanesi kimin polislik sinavinda yaptiklariniz o kadar kaniksandiki anadolu lisesi onunde yurtlariniza ogrenci toplarken bu yurttan en azindan polis olunur diyerek ogrenci topluyorsunuz
bu kpss ye ve polislik sinavina giren normal insanlar musluman degil mi bence bu kpss 2012 sinavi sunu gosterdiki eger arastirilirsa birileri doguda mali goturuyor emniyet eksikligini farkedip sinav aninda neler donuyor kimler doguda sinava giriyor arstirilmasi lazim hukuk cumhuriyeti bunu gerektirir yoksa yine birileri birilerinin hakkini afiyetle yer

Akp'nin bizzat kendisinin yaptırdığı anketlere göre Ergenekon ve Balyoz davalarının düzmece olduğunu düşünenlerin sayısı %78. Şu Öym'lerin kaldırılması Akp'nin kuyruğuna bastıklarından değil, halkın gözündeki bu düşünceyi kırmak. Ergenekon ve Balyoz tutmadığı için şimdi Kck denilen birşey çıkarıldı. Terör örgütüne sempati duyan herkesi içeri atma ve itibarsızlaştırma ile her önüne geleni Kck'nın üzerine atmaya başladılar. İptal edilen sınavlar(Kpss ve Polislik) neden Ergenekon veya Balyoz'un üzerine atılmadı? Çünkü halk artık yok anasının körü demeye başladı, ama Kck yeni olduğu için insanlar inanmaya başladı. Bu Kpss'de Kck denilen aslında olmayan bir örgütün(böyle bir örgüt yok, pkk sempatizanlarının hepsini içeri atıp bunlar örgüt deniyor, Eregenekonda ve Balyoz'da nasıl Atatürkçü kesimi attılarsa) üzerine kaldı. Kendilerince birşeyler yapmış mıdır bilemem, ancak iptal edilen iki büyük sınavın hesabını sormadan kimsenin vicdanı temizlenmeyecek.

hukuk kişilerin değil adına adalet dağıttığı toplumun vicdanına göre işler... ve ya işlemeli demeliyiz... fakat sıklıkla görüyoruz ki hukuku vicdana değil başkalarının kafalarımızda yaratmaya çalıştıkları önyargılara göre işletiyoruz... kck denen örgüt pkk uzantısı zaten; onların yıllardır sınavlarda yerine adam sokma yolu ile kopya çektiğini halk biliyor... herkes konuşuyordu... bunu bugüne kadar engelleyemeyen veya sert önlemler almayan hükümetler ve kolluk kuvvetleri açıklamalı.... 2 yıldır kpss üzerinden daha önce polislik vb sınavlar üzerinden tartıştığımız olaylar ise çok daha kapsamlı ve sistematik şeyler.. bu uzun zamandır toplumda sürekli kulaktan kulağa fısıldanan insanların bir türlü yenemediği korkusu veya iç sesi olan bir düşünce; tüm bu yapılanların birilerinin sistemi ele geçirmek için yaptığı çok kapsamlı çalışmaların bir kolu olduğu ve bundan zarar görmemenin tek yolunun o tarafa geçmekle olacağı fikri...
artık vicdanlarla hesaplaşma vakti gelmeli... artık bu ülkenin kaynaklarını ülkeyi büyütmek için kullanmak yerine illa bir grubun, zümrenin veya iktidarda olanların faydasına kullanması gerektiği fikrini ya yok edeceğiz ya da topluca yok olacağız....

hızlıtürk' Alıntı:
hukuk kişilerin değil adına adalet dağıttığı toplumun vicdanına göre işler... ve ya işlemeli demeliyiz... fakat sıklıkla görüyoruz ki hukuku vicdana değil başkalarının kafalarımızda yaratmaya çalıştıkları önyargılara göre işletiyoruz... kck denen örgüt pkk uzantısı zaten; onların yıllardır sınavlarda yerine adam sokma yolu ile kopya çektiğini halk biliyor... herkes konuşuyordu... bunu bugüne kadar engelleyemeyen veya sert önlemler almayan hükümetler ve kolluk kuvvetleri açıklamalı.... 2 yıldır kpss üzerinden daha önce polislik vb sınavlar üzerinden tartıştığımız olaylar ise çok daha kapsamlı ve sistematik şeyler.. bu uzun zamandır toplumda sürekli kulaktan kulağa fısıldanan insanların bir türlü yenemediği korkusu veya iç sesi olan bir düşünce; tüm bu yapılanların birilerinin sistemi ele geçirmek için yaptığı çok kapsamlı çalışmaların bir kolu olduğu ve bundan zarar görmemenin tek yolunun o tarafa geçmekle olacağı fikri...
artık vicdanlarla hesaplaşma vakti gelmeli... artık bu ülkenin kaynaklarını ülkeyi büyütmek için kullanmak yerine illa bir grubun, zümrenin veya iktidarda olanların faydasına kullanması gerektiği fikrini ya yok edeceğiz ya da topluca yok olacağız.../quote]
j :++: :++:

BBNET
Geri