ilon' Alıntı:Yahu benim birşey zorladığım yok varsa böyle bir şüphe araştırılsın ben diyorum ki delilsiz iddialar ortaya atılmasın 3 istatsitikten neden sadece 1 tanesi yayınlanıp konu açılıyor...Neden başka etkenlerle yükseldiğinden şüphe edilmiyor vs yukarıda yazdım zaten...Kesin vardır veya kesin yoktur denmemeli . (2010 kpss olayını daha önce tartıştık.... hem hemen sonrasında hemde dün.... hatta türk eğitim senin ilk defa bu iddiayı dile getirdiğini ama işin içinden ülkü ocakları çıkınca (onları suçlamıyorum)sessiz kaldığını söyledik).... Yani kişi kurum ve insan toplulukları kesin bir şekilde kanıtlanmadan suçlamayalım diyorum.
Ve zaten şu anda devam eden bir soruşturma var diyorum . :!:
:alkis: :++:volkankey' Alıntı:ilon' Alıntı:Yahu benim birşey zorladığım yok varsa böyle bir şüphe araştırılsın ben diyorum ki delilsiz iddialar ortaya atılmasın 3 istatsitikten neden sadece 1 tanesi yayınlanıp konu açılıyor...Neden başka etkenlerle yükseldiğinden şüphe edilmiyor vs yukarıda yazdım zaten...Kesin vardır veya kesin yoktur denmemeli . (2010 kpss olayını daha önce tartıştık.... hem hemen sonrasında hemde dün.... hatta türk eğitim senin ilk defa bu iddiayı dile getirdiğini ama işin içinden ülkü ocakları çıkınca (onları suçlamıyorum)sessiz kaldığını söyledik).... Yani kişi kurum ve insan toplulukları kesin bir şekilde kanıtlanmadan suçlamayalım diyorum.
Ve zaten şu anda devam eden bir soruşturma var diyorum . :!:
araştırılıyor zaten
bizim de dediğimiz daha önce de araştırıldığı 120 de 120 yapanların tekrarlanan sınavlarda nasıl çuvalladığını gördük ama adli hiçbir işlem yapılmadı
bu onların kopya çektiğinin kanıtı değil miydi mesela?
3 istatistikten 1 i yayınlandı diyorsun hepsini yayınlayalım
sen bayburtun ne zaman bu listede ilk 10 da olduğunu gördün? göremezsin yoktu çünkü en çarpıcı olan istatistik yayınlandı diğerlerini de istiyorsan yayınlayalım bir şeylerin üstünü örtecek mi bu?
kişi ve kurumları yargılamadan konuşmayalım elbette. ama yargılansın diyoruz biz zaten o bile yapılmıyor bunun da mı farkında değilsin?
Bugün Silivride ki milletvekilleri hakkında atıp tutuluyor, ergenekonmuş ,darbeymiş onları savunduğunu hiçbir yerde görmedim senin ben. (Onların kesin olarak kanıtlanmış mı suçlu olduğu) Badem bıyıklılara karşı bir sempatin mi var?
hukuk ve adalet herkes için olmalı işine geldiği zaman değil
biz zaten yapıldıysa varsa böyle şeyler yargılansın diyoruz
ilon' Alıntı:Hükümetle KCKnın en alaaksı var yahu bu kadar mı pervasızca yalan söylenir...kck davavası kck nın eylemelri vs bir araştır...üstelik bu konu başlığıda kpss de kck kopyası ile ile ilgili
durup duruken buradan da cemaate sataşabiliyorsun büyük kıvraklık yeteneği doğrusu...
Müslümanlıktan haktan bari bahsetme...Elinde kanıtın yok belgen yok bu yazdıkların ancak iftira kapsamına girer....
sevdalimhayat' Alıntı:ilon' Alıntı:Hükümetle KCKnın en alaaksı var yahu bu kadar mı pervasızca yalan söylenir...kck davavası kck nın eylemelri vs bir araştır...üstelik bu konu başlığıda kpss de kck kopyası ile ile ilgili
durup duruken buradan da cemaate sataşabiliyorsun büyük kıvraklık yeteneği doğrusu...
Müslümanlıktan haktan bari bahsetme...Elinde kanıtın yok belgen yok bu yazdıkların ancak iftira kapsamına girer....
elimizde 2010 belgeleri vardı bu kişilerin cemaatte görev aldıklarına dair.adalet kopyayı suç sayamam dedi ne yapalım.git bir araştır.polislikte kadrolaşma olduğunu yazan Ahmet Şık neden hapse atıldı?Necip Hablemitoğlu niye öldürüldü?Köstebek kitabı yarım kaldı.
kendiniz herkese ergenokoncu dersiniz sonra cemaatte görev alan öğretmenlerin yaptığını belgelerle sunarız.iftira olur.
bu kadar da olmaz.biz hakkımızı savununca iftira olur siz haksızlığa karşı gelmeyince sevap olur.dinimi bende yaşıyorum ama o birilerine biat etmeden.benim dinim bana bunu emrediyor.
beyazkalem deki sorularla noktası virgülüne aynı mı nerden biliyorsun diyodunuz?bugün ösym(4 gün sonra)soruları yayınladı.
deniz feneri yöneticilerinden biri beyazkalem in başında ve sorular aynı çıktı.şimdi ne cevap vereceksiniz sen ve senin gibiler?Ancak söylenenleri çarpıt.hak arayanlara bari mani olmayın.
senin bu savunmaları görseler gözleri dolardı eminim.bence sende senin gibilerin yaptığı gibi bu kopya olaylarında sus.daha çok batırmadan.
delil var mı diyorsun al işte delillerden sadece iki tanesi.sorular incelendikçe daha çoğuna ulaşılacak.yargının yapması gerekenleri biz şimdiden yapıyoruz.yargı yok mu diyorsanız poğaça çalanın 12.5 yıl hapis yattığını,hizbullahçı olup insanları diri diri gömenlerin hatta TV de itiraf ettikleri halde bir gecede salıverilmelerini anımsayın!
kayserideki serhatler dersanesi kimin polislik sinavinda yaptiklariniz o kadar kaniksandiki anadolu lisesi onunde yurtlariniza ogrenci toplarken bu yurttan en azindan polis olunur diyerek ogrenci topluyorsunuzilon' Alıntı:Hükümetle KCKnın en alaaksı var yahu bu kadar mı pervasızca yalan söylenir...kck davavası kck nın eylemelri vs bir araştır...üstelik bu konu başlığıda kpss de kck kopyası ile ile ilgili
hızlıtürk' Alıntı:hukuk kişilerin değil adına adalet dağıttığı toplumun vicdanına göre işler... ve ya işlemeli demeliyiz... fakat sıklıkla görüyoruz ki hukuku vicdana değil başkalarının kafalarımızda yaratmaya çalıştıkları önyargılara göre işletiyoruz... kck denen örgüt pkk uzantısı zaten; onların yıllardır sınavlarda yerine adam sokma yolu ile kopya çektiğini halk biliyor... herkes konuşuyordu... bunu bugüne kadar engelleyemeyen veya sert önlemler almayan hükümetler ve kolluk kuvvetleri açıklamalı.... 2 yıldır kpss üzerinden daha önce polislik vb sınavlar üzerinden tartıştığımız olaylar ise çok daha kapsamlı ve sistematik şeyler.. bu uzun zamandır toplumda sürekli kulaktan kulağa fısıldanan insanların bir türlü yenemediği korkusu veya iç sesi olan bir düşünce; tüm bu yapılanların birilerinin sistemi ele geçirmek için yaptığı çok kapsamlı çalışmaların bir kolu olduğu ve bundan zarar görmemenin tek yolunun o tarafa geçmekle olacağı fikri...
artık vicdanlarla hesaplaşma vakti gelmeli... artık bu ülkenin kaynaklarını ülkeyi büyütmek için kullanmak yerine illa bir grubun, zümrenin veya iktidarda olanların faydasına kullanması gerektiği fikrini ya yok edeceğiz ya da topluca yok olacağız.../quote]
j :++: :++: