konya ili içi yer değiştirecek arkadaşlar...

Kodla Büyü
konyanın bir ilçesinde 4 yıldır çalışıyorum,küçük bir kızım var,4 yıldır geliş gidiş yapıyorum...il içi neresi olursa geleceğim.deee 5 tercihle nasıl geliriz ???konya il içi yer değiştirecek arkadaşlar puanınız 40 üzeriyse lütfen tercihleri paylsaşalım:)kızım için lütfen.yanında olmak is.ti.yo.rum...

hangi ilçesi ?
inş. gelirsiniz
nereler açık görünüyor konyadan?
ben tercih yapmıcam

Hocam ben konya merkez de öğretmenim. Bugün öylesine baktım açılan okullara, bu okulların benim bildiklerimin çoğunda öğretmen var tanıdığım arkadaşlar çalışıyor tayinde istemicekler. Bir kısmı ise ilkokul oysa klavuzda bilişimciler lise ve ortaokulları yazacaktır diyor. Bence iyi araştırın 5 tercihi

doğru hocam...merkezde çalışan bır cok arkadaşta aynını söyledi.mantık ne o zaman liseleri listeye koymakta? :verymad:
ilkokulda ders yok zaten;ortaokulda var...seçmeli bildiğim kadarıyla.

Her sene böyle hocam ablam sınıf öğretmeni 2 sene öncede aynı durum söz konusuydu birçok dolu okulu boş göstermişler bizde il mem deki bir tanıdık aracılığı ile gerçek boş okulları öğrendik yazdı ablam 1.tercihi geldi. Bu il içi böyle Allah kolaylık versin.

20 ye yakın okul aradım idareciler,kesinlikle ihtıyac yok,mevcut ogretmenımıze ders bulamıyoruz dedıler:(nasıl acılmıs okulumuz anlamadık dıyor herkes...

benim okulda görünüyormuş, arkadaş söyledi..
bana ders zor bulunuyor hakkaten. nasıl görünüyor listede :shock:

BBNET
Geri