Konya 2. dönem BTR başladı

Kodla Büyü

mgüneş

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Selçuklu İlçe Milli Eğitim'den açıklandı. Başvurular başladı arkadaşlar...

Gelen yazı
Fatih projesi kapsamında donanım kurulumu yapılan veya işler vaziyette Bilişim Teknolojileri sınıfı bulunan ortaokullarda Bilişim Teknolojileri Rehber Öğretmeni görevlendirmesi yapılması ile ilgili bakanlık yazısı ekte gönderilmiş olup İlgi yazıda belirtilen esaslar doğrultusunda 2. Dönem için 09.02.2015/12.06.2015 tarihleri arasında görevlendirme teklifleri yapılacaktır.

İlkokullara, Fatih projesi uygulanmayan ve Bilişim Teknolojileri sınıfı bulunmayan ortaokullaragörevlendirme yapılmayacaktır.

Fatih projesi kapsamında etkileşimli tahta kurulan ikili eğitim-öğretim yapan okullar (sabah/Öğle) iki Bilişim Teknolojileri Rehber Öğretmeni görevlendirme teklif edebilecektir.

Okulların resmi yazı ile Ek_2 formunu 23.01.2015 tarihine kadar Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Bilgi İşlem Bürosuna elden teslim etmelerini önemle rica ederim.

teşekkürler hocam. acaba ikili eğitim yapan okullarda bir öğretmen rehberlik görevi istediyse diğer öğretmen istemediği takdirde başka okuldan bir öğretmen diğer devre için görevlendirilebilir mi?

Evet isteyebilir hocam. lakin ilçe aynı okula 2 kişi vermek istemiyor genelde

hocam dönem bitmek üzere :) btr başvuruları genelde 10 gün içinde yapılıp biter. Siz epey bi farkla kaçırmışsınız.

BBNET
Geri