Baktım Konuyu Silebilirsiniz başlığı çok dikkat çekti. Bende çözülmeyen bir sorunla geleyim dedim.
Elimde ASUS Eeetop PC (ET2011EGT) tümleşik bir bilgisayar var. Uzaktan eğitim döneminde öğretmenlere canlı derslerde kullanması için evlerine götürmesine izin vermiştik. Öğretmen arkadaş geri getirirken işgüzarlık yapıp kişisel verilerimi sileyim derken sürücüleri(driver) silmiş (Sanırım bilgisayarı sıfırlamış). Sonuç olarak USB'ler çalışmıyor. Aşağıda denediklerimi yazdım. Bunların haricinde ben bu USB'leri nasıl çalıştırabilirim önerisi olan var mı?
Denediklerim:
Driver Booster ve DriverPack Solution ile çevrimiçi tarama.
Aynı tip bir bilgisayardan sürücüleri yedekleyip bu bilgisayarda deneme.
ASUS ve Intel'in sitelerinden orjinal sürücülerini indirip yükleme.
Alternatif olabilecek farklı sitelerden birkaç sürücü daha deneme.
Bunları denediğim halde ne yaptımsa USB driverı güncellenmiyor. Format atayım desem klavye fare çalışmıyor. Elim ayağım bağlandı, kaldım çaresiz.
Ek bilgi: İşletim sistemi Win10 64 bit, bilgisayar dokunmatik ekran.
Elimde ASUS Eeetop PC (ET2011EGT) tümleşik bir bilgisayar var. Uzaktan eğitim döneminde öğretmenlere canlı derslerde kullanması için evlerine götürmesine izin vermiştik. Öğretmen arkadaş geri getirirken işgüzarlık yapıp kişisel verilerimi sileyim derken sürücüleri(driver) silmiş (Sanırım bilgisayarı sıfırlamış). Sonuç olarak USB'ler çalışmıyor. Aşağıda denediklerimi yazdım. Bunların haricinde ben bu USB'leri nasıl çalıştırabilirim önerisi olan var mı?
Denediklerim:
Driver Booster ve DriverPack Solution ile çevrimiçi tarama.
Aynı tip bir bilgisayardan sürücüleri yedekleyip bu bilgisayarda deneme.
ASUS ve Intel'in sitelerinden orjinal sürücülerini indirip yükleme.
Alternatif olabilecek farklı sitelerden birkaç sürücü daha deneme.
Bunları denediğim halde ne yaptımsa USB driverı güncellenmiyor. Format atayım desem klavye fare çalışmıyor. Elim ayağım bağlandı, kaldım çaresiz.
Ek bilgi: İşletim sistemi Win10 64 bit, bilgisayar dokunmatik ekran.