csevercan1 Aktif Üye Mesajlar 131 11 Mart 2013 #1 Merhaba arkadaşlar Fatih Projesi ile gelen konica minoltalarda tarama klasörünü teknik servisi arayarak ya da çağırarak zaman kaybetmek istemiyorsanız bu ayarların yapıldıği resimli bir word belgesi hazırladım. Güle güle kullanın. Ekli dosyalar Konica Minolta.rar Konica Minolta.rar 240.9 KB · Görüntüleme: 5,197
Merhaba arkadaşlar Fatih Projesi ile gelen konica minoltalarda tarama klasörünü teknik servisi arayarak ya da çağırarak zaman kaybetmek istemiyorsanız bu ayarların yapıldıği resimli bir word belgesi hazırladım. Güle güle kullanın.
joomlaci Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 788 8 Nisan 2013 #3 hocam bütün ayarları yaptım. yazıcıdan tarama butonuna basınca oluşturduğum kullanıcı gelmiyo. taratamıyoruz flash takmadan yani...nasıl yapabiliriz acaba...
hocam bütün ayarları yaptım. yazıcıdan tarama butonuna basınca oluşturduğum kullanıcı gelmiyo. taratamıyoruz flash takmadan yani...nasıl yapabiliriz acaba...
elzonur Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 397 8 Nisan 2013 #4 hocam sende direk gönder yani tarama klasörü oluşturmadan paylaşılan herhangi bir klasöre gönderebilirsin direk girdi yöntemiyle
hocam sende direk gönder yani tarama klasörü oluşturmadan paylaşılan herhangi bir klasöre gönderebilirsin direk girdi yöntemiyle
csevercan1 Aktif Üye Mesajlar 131 2 Mayıs 2013 #6 Rica ederim. Güçlük yaşayan arkadaşlar makine üzerinde yazan numarayı arayarak uzaktan yardım alabilirler. Kolay gelsin.
Rica ederim. Güçlük yaşayan arkadaşlar makine üzerinde yazan numarayı arayarak uzaktan yardım alabilirler. Kolay gelsin.
gazi57 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 445 14 Mart 2014 #11 Hocam ben buradaki işlemleri yaptım ama tarama yaptıktan sonra klasöre birşey atmıyo nerede hata yaptım anlamadım.
Hocam ben buradaki işlemleri yaptım ama tarama yaptıktan sonra klasöre birşey atmıyo nerede hata yaptım anlamadım.
caylakcekirge Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Mesajlar 2,547 14 Mart 2014 #12 Teşekkürler hocam...