hakançöllü Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 281 23 Eylül 2014 #1 bu yazıcının win7 driver ı olan varmı elinde?
ylmz Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,033 23 Eylül 2014 #2 hocam kendi sitesinde mevcut ama yazıcı ekle kısmından göstermen gerek yine bulamazsan yarın okuldan atarım okuldaki bilgisayarımda vardı
hocam kendi sitesinde mevcut ama yazıcı ekle kısmından göstermen gerek yine bulamazsan yarın okuldan atarım okuldaki bilgisayarımda vardı
hakançöllü Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 281 23 Eylül 2014 #3 yazıcıyı otomatik yüklemeye çalışıyor ancak yükleyemiyor. güncelleştir diyorum elimde yazıcının driverinin bulunduğu dosyayı gösterdiğim halde yazıcı driver ı bulunmuyor diyor hocam. siz yarın atarmısınız dosyayı rica etsem.
yazıcıyı otomatik yüklemeye çalışıyor ancak yükleyemiyor. güncelleştir diyorum elimde yazıcının driverinin bulunduğu dosyayı gösterdiğim halde yazıcı driver ı bulunmuyor diyor hocam. siz yarın atarmısınız dosyayı rica etsem.
habbe Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,076 23 Eylül 2014 #4 ylmz hocamın söylediği gibi inf dosyalarını yazıcı ekle kısmından gösterin yazıcınız kurulacaktır.
Q quashpack Aktif Üye Mesajlar 227 24 Eylül 2014 #5 Aynı şekilde bende kuramamıştım bu yazıcıyı. Banada bir LİNK atarsanız sevinirim.