Kombi peteği değiştireceğim fikirleriniz

Kodla Büyü

bir_tas_attim_kuyuya

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Yatak odasındaki 90 lık peteği 160 lık ile değiştireceğim. Oda ısınmıyor. Bir de salondakinin bağlantılarını çapraz yaptıracağım 220 lik olduğu için sonuna sıcaklık pek gitmiyor. Petek Demirdöküm pluspanel olacak. İşçilik dahil 400 TL dediler. Bana çok geldi. Sizce uygun bir fiyat mı? Bilen arkadaşların fikirlerini bekliyorum. Teşekkürler.

hocam bende oturma odasının peteğini değiştirecektim geçenlerde.bizim cam çok aşağıda onun için eni çok kısa oluyordu.140#50 lik petek için toplam 250 Tl istemişlerdi.daha sonra vazgeçip ikinci bir petek eklettik.parasını ev sahibi ödediği için onu bilmiyorum.ama öncekini kendim sormuştum.bu anlamda normal geldi bana...

bir_tas_attim_kuyuya' Alıntı:
Yatak odasındaki 90 lık peteği 160 lık ile değiştireceğim. Oda ısınmıyor. Bir de salondakinin bağlantılarını çapraz yaptıracağım 220 lik olduğu için sonuna sıcaklık pek gitmiyor. Petek Demirdöküm pluspanel olacak. İşçilik dahil 400 TL dediler. Bana çok geldi. Sizce uygun bir fiyat mı? Bilen arkadaşların fikirlerini bekliyorum. Teşekkürler.

hocam her 10 cm 15-20 tl tutuyor markaya göre.. işçilik içinde 50-100 tl arası alıyorlar..
birde boru vb lazımsa onun parasıda 10 tl tutar, ama evin kombiliyse termostatik vana almanıda öneririm 20-50 tl arası birde cubuk olur 10 tl.. bence 400 normal..

Arkadaşlar.Benimde bir sorum olacak. Bosch Classic Condense kombi kullanıyorum.Memnunum. Isınmada bir sorun yok. Kombi mutfakta. Borular alttan döşemeli dağıtım antrede kombiye yaklaşık 5-7 metre uzaklıkta.Isınma konusunda çocuk odası diğer odalara göre az ısınıyor, oda kuzeydoğuda.
Odada iki tane biri açılır iki kantlı, bir tane tek açılır tek kanat pencere ve balkon kapısı var.Dağıtım konnektörü mecburen altı patek olduğu için 6 lı.Dağıtımın hemen arkası banyo.Yanı çocuk odası.Konnektörü 7li ye değiştirip bonyodan çocuk odasına yeni bir petek koydursam sonuç nasıl olur? Veya banyodaki havlupandan ek nasıl yapabilirim? Planda anlatabildim galiba.

Ekli dosyalar

• tesisat örneği.JPG
    tesisat örneği.JPG
    42.5 KB · Görüntüleme: 374
BBNET
Geri