Kombi için regülatör tavsiyesi

Kodla Büyü

xodeda

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar kısa bir süre önce viessmann kombi aldım. banyoda sıcak su kullanumında bir süre sonra su soğumaya başlıyor bazen tekrar ısınıyor bazende ısınmıyor. Ekranında arıza semblolü çıkıyor ve 0C arızası veriyor. servis bu kodun elektrik voltaj düşüklüğü uyarısı olduğunu söyledi.

aranızda elektrik için kombi regülatörü kullanan varmı acaba. bana marka ve model tavsiye edermisiniz.

hocam, öncelikle servisi çağırıp arızanın kombiden değil voltaj düşüklüğünden kaynaklandığını belirten bir kağıt alıyorsunuz. daha sonra elektrik kurumuna giderek dilekçe veriyorsunuz. dilekçenize servisten aldığınız kağıdı da ekkliyorsunuz. elektrik kurumu da evinize gelip ölçümünü yapar ve eğer voltaj düşükse yükseltme işlemini yapar. regületör olmakla fala uğraşmayın hiç...

ok_series' Alıntı:
hocam, öncelikle servisi çağırıp arızanın kombiden değil voltaj düşüklüğünden kaynaklandığını belirten bir kağıt alıyorsunuz. daha sonra elektrik kurumuna giderek dilekçe veriyorsunuz. dilekçenize servisten aldığınız kağıdı da ekkliyorsunuz. elektrik kurumu da evinize gelip ölçümünü yapar ve eğer voltaj düşükse yükseltme işlemini yapar. regületör olmakla fala uğraşmayın hiç...

hocam çok teşekkür ederim. cevabınız için.

hocam gecen yıl bir tane aldım ben markasını anımsamıyorum eve dönünce bakar yazarım. 80tl gibi bişi verdim. çok memnunum.

bekliyorum hocam. aslında ok_series hocamın dediği normal bir ülkede olması gereken ama burası Türkiye çağırsan gelirlermi gelselerde sorunu çözerlermi bilmiyorum. şikayet varda bir sürü şikayet var bu kanıda. Bunlar sorunu çözene kadar kış biter :?

xodeda' Alıntı:
bekliyorum hocam. aslında ok_series hocamın dediği normal bir ülkede olması gereken ama burası Türkiye çağırsan gelirlermi gelselerde sorunu çözerlermi bilmiyorum. şikayet varda bir sürü şikayet var bu kanıda. Bunlar sorunu çözene kadar kış biter :?
Bende şimdiki oturduğum evde ilk yıl bu tür sorunlarla karşılaşıyordum o zaman henüz elektriğimiz inşaat elektriğiydi abonelik almamıştı bizim ser..... mütahİT abonelik alındıktan sonra böyle bir sorun kalmadı. Benim tavsiyemde elektrik kurumuna durumu bildirmeniz size hizmeti tam ve düzenli vermek zorundalar.

fatihkultukturkan' Alıntı:
xodeda' Alıntı:
Bende şimdiki oturduğum evde ilk yıl bu tür sorunlarla karşılaşıyordum o zaman henüz elektriğimiz inşaat elektriğiydi abonelik almamıştı bizim ser..... mütahİT abonelik alındıktan sonra böyle bir sorun kalmadı. Benim tavsiyemde elektrik kurumuna durumu bildirmeniz size hizmeti tam ve düzenli vermek zorundalar.

evet hocam haklısınızda bizim abonelik var zaten elektriklerimizzde baya zamandır bu sorun vardı ama çok etkilemiyordu. fakat kombi taktırınca sorunlar çıktı komşulara sordum onlar arıyorlarmış baya zamandır ama sorun hala var. ben dün aradım evet biliyoruz diyorlar ama sadece bilmekle kalıyorlar sadece.

dediğim gibi burası Türkiye bunlar uğraşıp sinir hastası olmaya niyetim yok. en iyisi reğülatör almak diyorum.

hocam bende geçen hafta 129 tl ye regulatorsatis.com dan çetinkaya aldım. gayet verimli. sorunsuz. tavsiye edebilirim.

hocam bizim kombide de voltaj düşük hatası veriyordu. servis herşeyi denedi(kombinin tüm parçaları neredeyse değişti. kombi 1 senelik) tedaş da geldi ensonunda regülatör taktılar sıkıntı yok şimdilik. regülatör takın sorunu çözebilir.

BBNET
Geri