Koltuk lekesi...

Kodla Büyü

neverjealous

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Bu lekeler nasıl çıkar ?

Ekli dosyalar

• koltuk (1).jpg
    koltuk (1).jpg
    178.4 KB · Görüntüleme: 1,802
  • koltuk (2).jpg
    koltuk (2).jpg
    133.8 KB · Görüntüleme: 1,802
  • koltuk (3).jpg
    koltuk (3).jpg
    128.1 KB · Görüntüleme: 1,802
%100 çözüm olurmu bilmiyorum ama benim aracımda da kar yağdığında arkaya oturanlar su lekesi bıraktı. Marketten aldığım ismini hatırlamadığım (ya sonax yada turtle wax) bir marka ile temizlemiştim. 5 dakikada temizlenmişti. Ama sizin leke ne lekesi bilmiyorum hocam.

Saygılar

kafkas' Alıntı:
%100 çözüm olurmu bilmiyorum ama benim aracımda da kar yağdığında arkaya oturanlar su lekesi bıraktı. Marketten aldığım ismini hatırlamadığım (ya sonax yada turtle wax) bir marka ile temizlemiştim. 5 dakikada temizlenmişti. Ama sizin leke ne lekesi bilmiyorum hocam.

Saygılar
Evet, su lekesi hocam. Kesin çözüm oldu mu ? Saygılar.
missilver' Alıntı:
hocam kosla halı şampuanı(elde yıkama için) bi deneyin..
Kesin çözüm mü hocam ? Saygılar.

Hocam benim araçtada aynı lekeler aynı şekilde idi sanki kendi aracımı gördüm yanılmıyosam focus aracınızda
ben kosla ile halı yıkama makinasoyla döşemeyi yıkadım ter temiz oldu

neverjealous' Alıntı:
kafkas' Alıntı:

Saygılar
Evet, su lekesi hocam. Kesin çözüm oldu mu ? Saygılar.
missilver' Alıntı:
hocam kosla halı şampuanı(elde yıkama için) bi deneyin..
Kesin çözüm mü hocam ? Saygılar.
hocam benim arabamın koltukları deri ben denemedim ama babam arabasının koltuklarını kosla ile siliyor bütün lekeler çıkıyor. bi deneyin bence..

BBNET
Geri