Evet, su lekesi hocam. Kesin çözüm oldu mu ? Saygılar.kafkas' Alıntı:%100 çözüm olurmu bilmiyorum ama benim aracımda da kar yağdığında arkaya oturanlar su lekesi bıraktı. Marketten aldığım ismini hatırlamadığım (ya sonax yada turtle wax) bir marka ile temizlemiştim. 5 dakikada temizlenmişti. Ama sizin leke ne lekesi bilmiyorum hocam.
Saygılar
Kesin çözüm mü hocam ? Saygılar.missilver' Alıntı:hocam kosla halı şampuanı(elde yıkama için) bi deneyin..
hocam benim arabamın koltukları deri ben denemedim ama babam arabasının koltuklarını kosla ile siliyor bütün lekeler çıkıyor. bi deneyin bence..neverjealous' Alıntı:Evet, su lekesi hocam. Kesin çözüm oldu mu ? Saygılar.kafkas' Alıntı:%100 çözüm olurmu bilmiyorum ama benim aracımda da kar yağdığında arkaya oturanlar su lekesi bıraktı. Marketten aldığım ismini hatırlamadığım (ya sonax yada turtle wax) bir marka ile temizlemiştim. 5 dakikada temizlenmişti. Ama sizin leke ne lekesi bilmiyorum hocam.
Saygılar
Kesin çözüm mü hocam ? Saygılar.missilver' Alıntı:hocam kosla halı şampuanı(elde yıkama için) bi deneyin..