O ozcgmn Site Gezgini Mesajlar 68 7 Şubat 2018 #1 Kodu Game Lab programını win 7 bilgisayarlara kurdum fakat"Kodu Game Lab çalışmayı durdurdu" hatası veriyor. Çözüm yolunu bilen var mı ?
Kodu Game Lab programını win 7 bilgisayarlara kurdum fakat"Kodu Game Lab çalışmayı durdurdu" hatası veriyor. Çözüm yolunu bilen var mı ?
livilopolis Site Gezgini Mesajlar 98 30 Mart 2018 #3 ozcgmn' Alıntı: Kodu Game Lab programını win 7 bilgisayarlara kurdum fakat"Kodu Game Lab çalışmayı durdurdu" hatası veriyor. Çözüm yolunu bilen var mı ? Genişletmek için tıkla ... Net framework ün 4.6.1 sürümünü indirip deneyin hocam
ozcgmn' Alıntı: Kodu Game Lab programını win 7 bilgisayarlara kurdum fakat"Kodu Game Lab çalışmayı durdurdu" hatası veriyor. Çözüm yolunu bilen var mı ? Genişletmek için tıkla ... Net framework ün 4.6.1 sürümünü indirip deneyin hocam
Y yavuzcihanozyurt Üye Mesajlar 12 30 Mart 2018 #4 Hata kodu filan yazıyor mu? Büyük ihtimalle eksik bileşenden filan kaynaklıdır.
D demirsd Üye Mesajlar 21 30 Mart 2018 #5 İşletim sistemi güncellemelerini yüklediğiniz zaman çalışır hocam