Kod Adı: Antares-1 Joomla 1.5.15 Okul Temam , Sorunsuz

Kodla Büyü

xorcistforyou

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Tasarımı kendime ait olan yeni bir joomla okul tema tasarımım.
Bu tema joomla 1.5.15 alt yapısı baz alınarak hazırlanmıştır ve sorunsuZ olarak çalışmaktadır.

Antares V0 inceleme için: joomla-f70/kod-adi-antares-joomla-1-5-15-okul-temam-gule-gule-kullanin-t37187.html

ÖZELLİKLER:

1. Yan menülerde fare üzerinde özelliği ekkledim.

2. User3 menude seçili ve fare üzerinde özelliği ekledim.

3. Temada kullandığım resimler ve şablon resimleri kendi tasarımımdır.

4. Temayı dreamweaver ve joomla kodlarını kullanarak hazırladım.

5. Tema sorunsuz bir şekilde çalışmaktadır.

6. Temada sayfa üzerinde "ust" modülü ekledim bunu modül kısmından aktif etmeyi unutmayınız.

TEMA KURULUMU:

I.YÖNTEM
1. Dosya ZIP ve şifreli olarak sıkıştırılmıştır. Dosyadan şifreyi kaldırıp tekrar ZIP olarak sıkıştırın.
2. Kur/Kaldır bölümünden temayı yükleyerek Şablon yöneticisinden aktif hale getiriniz.

II.YÖNTEM
1. ZIP dosyasının içinden ANTARES_V1 klasörünü olduğu gibi TEMPLATES klasörünün içine kopyalayın.
2. Sonra şablon Yöneticisinden temayı aktif hale getirin..

Ekli dosyalar

• goruntu.jpg
    goruntu.jpg
    183.8 KB · Görüntüleme: 3,884
  • anasayfa.jpg
    anasayfa.jpg
    223.3 KB · Görüntüleme: 3,884
  • antares_v1.zip
    antares_v1.zip
    214.1 KB · Görüntüleme: 866
tema hakkında kimse yorumda bulunmamış... Tavsiyesi olan varmı.. Daha kullanışlı hale getirmem için.. Yada eksik, uyumsuz olan kısımları için...

Güzel kardeşim öncelikle dosyayı şifreden kurtaralım isterseniz daha iyi olur gibime geliyor. Önce indir, sonra çöz, sonra zip olarak sıkıştır biraz zaman alıyor. :)
Hatta il sıkıştırmayı rar yaptığımdan tanımadı. :puhaha:

Güzel bir çalışmaya imza atmışsın eline sağlık bana kalırsa şu menülerde kullanılan çizgili (pijama gibi) arka planı değiştirsen daha iyi olur gibime geliyor. Düz degrade gibi birşeyler kullansan ve bu menülerin başlıklıkların yanında simge olarak güzel birşeyler tasarlasan daha iyi olur gibime geliyor. Şimdilik bukadar elinize sağlık güzel olmuş.

hasari' Alıntı:
Güzel kardeşim öncelikle dosyayı şifreden kurtaralım isterseniz daha iyi olur gibime geliyor. Önce indir, sonra çöz, sonra zip olarak sıkıştır biraz zaman alıyor. :)
Hatta il sıkıştırmayı rar yaptığımdan tanımadı. :puhaha:

Güzel bir çalışmaya imza atmışsın eline sağlık bana kalırsa şu menülerde kullanılan çizgili (pijama gibi) arka planı değiştirsen daha iyi olur gibime geliyor. Düz degrade gibi birşeyler kullansan ve bu menülerin başlıklıkların yanında simge olarak güzel birşeyler tasarlasan daha iyi olur gibime geliyor. Şimdilik bukadar elinize sağlık güzel olmuş.

web2.0 tasarımlar ilgimi çektiği için stripe tarzı menu arkaplanı kullanıyorum. menu başlıklarında kullanılan simgeler görüntüyü bozar genelde.. Alt menu seçeneklerinde tercih edilmesi daha iy olur.. Degrade tarzı resimleri düşünebiliriz...

@hasari...
Belki bu şekilde Winrar kullanımında hocalarımıza yeni birşeyler öğretmiş olurum.. :)

Deneyenlerede teşekkür ederim...

fatih hocam sayafanın ortasına haber bandı eklemek istiyorum ama yapamadım. Anlatmak istediğim sizin okulunuzun sitesindeki gibi bir haber bandı koyacağım. Sanırım yeni bir modul pozisyonu ayarlayacağım ama kodu nereye yazacağımı tam olarak bulamadım index.php nin içinde. yardımcı olur musunuz?

fatih hocam bir sorum daha var. Şimdi anasayfada bir haber modulu var onun ıcın senın temaya bır modul pozısyonu yerlestırdım. Ama daha sonra modulun gosterılecegı kısımın altında dıger haberlerı gostermek ıstedıgım zaman asagıya kayıyor modul altta kalıyor. Modulu en ustte nasıl tutacağım?

BBNET
Geri