Tasarımı kendime ait olan yeni bir joomla okul tema tasarımım.
Bu tema joomla 1.5.15 alt yapısı baz alınarak hazırlanmıştır ve sorunsuZ olarak çalışmaktadır.
Antares V0 inceleme için: joomla-f70/kod-adi-antares-joomla-1-5-15-okul-temam-gule-gule-kullanin-t37187.html
ÖZELLİKLER:
1. Yan menülerde fare üzerinde özelliği ekkledim.
2. User3 menude seçili ve fare üzerinde özelliği ekledim.
3. Temada kullandığım resimler ve şablon resimleri kendi tasarımımdır.
4. Temayı dreamweaver ve joomla kodlarını kullanarak hazırladım.
5. Tema sorunsuz bir şekilde çalışmaktadır.
6. Temada sayfa üzerinde "ust" modülü ekledim bunu modül kısmından aktif etmeyi unutmayınız.
TEMA KURULUMU:
I.YÖNTEM
1. Dosya ZIP ve şifreli olarak sıkıştırılmıştır. Dosyadan şifreyi kaldırıp tekrar ZIP olarak sıkıştırın.
2. Kur/Kaldır bölümünden temayı yükleyerek Şablon yöneticisinden aktif hale getiriniz.
II.YÖNTEM
1. ZIP dosyasının içinden ANTARES_V1 klasörünü olduğu gibi TEMPLATES klasörünün içine kopyalayın.
2. Sonra şablon Yöneticisinden temayı aktif hale getirin..
Bu tema joomla 1.5.15 alt yapısı baz alınarak hazırlanmıştır ve sorunsuZ olarak çalışmaktadır.
Antares V0 inceleme için: joomla-f70/kod-adi-antares-joomla-1-5-15-okul-temam-gule-gule-kullanin-t37187.html
ÖZELLİKLER:
1. Yan menülerde fare üzerinde özelliği ekkledim.
2. User3 menude seçili ve fare üzerinde özelliği ekledim.
3. Temada kullandığım resimler ve şablon resimleri kendi tasarımımdır.
4. Temayı dreamweaver ve joomla kodlarını kullanarak hazırladım.
5. Tema sorunsuz bir şekilde çalışmaktadır.
6. Temada sayfa üzerinde "ust" modülü ekledim bunu modül kısmından aktif etmeyi unutmayınız.
TEMA KURULUMU:
I.YÖNTEM
1. Dosya ZIP ve şifreli olarak sıkıştırılmıştır. Dosyadan şifreyi kaldırıp tekrar ZIP olarak sıkıştırın.
2. Kur/Kaldır bölümünden temayı yükleyerek Şablon yöneticisinden aktif hale getiriniz.
II.YÖNTEM
1. ZIP dosyasının içinden ANTARES_V1 klasörünü olduğu gibi TEMPLATES klasörünün içine kopyalayın.
2. Sonra şablon Yöneticisinden temayı aktif hale getirin..