AAA ÖĞRETMENİM NİYE ÖYLE DEDİNİZ ŞİMDİmissilver' Alıntı:hakkaniye ilköğretim sonunda bt öğretmenine kavuştuuhaha:
uhaha:
uhaha:
bu şartlarda sizin için süper olmuş hocam hayırlı olsun. izmitte oturanların gitmek istemediği bir okuldu o yüzden yazdım. sizin adınıza sevindim o zaman...gelişimci' Alıntı:evet ilk tercihimdi hem degayet memnunum servisi var yemeği var köy okulu her zaman zararsızdır, bi üst köy bizim köyümüz, evime en fazla 30 dk vee en önemlisi doğu görevi sayılıyor olması e daha ne olsun
her gün git gel toplam 3 saat yol gidip çile çekmektense Hakkaniye benim için bulunmaz bir nimet
müdürü ile de görüştük anlaştık çok şeker bir adama benziyor BT dersinin gerekli olduğundan fakat öğretmenleri olmadığı için seçemediğinden bahsetti
ben daha gitmeden köye adım gitmiş filancanın gelini geliyor diye :lol:
çok sağolun hocam izmitte zaten bi likahya bir de hakkaniye açıktı normdan ben de bt sınıfı bile olmayan alikahya ya gitmektense hakkaniye yi tercih etmek istedimmissilver' Alıntı:bu şartlarda sizin için süper olmuş hocam hayırlı olsun. izmitte oturanların gitmek istemediği bir okuldu o yüzden yazdım. sizin adınıza sevindim o zaman...gelişimci' Alıntı:evet ilk tercihimdi hem degayet memnunum servisi var yemeği var köy okulu her zaman zararsızdır, bi üst köy bizim köyümüz, evime en fazla 30 dk vee en önemlisi doğu görevi sayılıyor olması e daha ne olsun
her gün git gel toplam 3 saat yol gidip çile çekmektense Hakkaniye benim için bulunmaz bir nimet
müdürü ile de görüştük anlaştık çok şeker bir adama benziyor BT dersinin gerekli olduğundan fakat öğretmenleri olmadığı için seçemediğinden bahsetti
ben daha gitmeden köye adım gitmiş filancanın gelini geliyor diye :lol:
eyolcu' Alıntı:kocaeli için norm fazlası atamaları belli oldu. İlin ana sayfasında...
tgm38' Alıntı:eyolcu' Alıntı:kocaeli için norm fazlası atamaları belli oldu. İlin ana sayfasında...
Arkadaşım sen niye seçmedin, doğu görevini yapmamıştınMEB'na duyrulur
![]()