Klimam soğutmuyor

Kodla Büyü

muren

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar klimamın gazı bitmiş geçenlerde Van serviste baktırdım soğutmuyor diye gazı bitmiş dediler. Ücreti 130 TLimiş. çok pahalı geldi Bitlis-Tatvan-Erciş civarlarında tavsiye edebileceğiniz bu işi halledecek sağlam bir usta var mı . Öneri ve tavsiyelerinizi bekliyorum. Araç Peugeot 307

hocam herhangi bir klimacıya gir uygun fiyatlı olan birinde doldur zaten makina dolduruyor usta pek önemli değil bu konuda.130 tl pahalı ayrca. genelde 90 tl isterler

Peugeot bayisine gidin hocam orda benm arkadaşım var sizi ona yönlendirebilirim..

Hocam daha önce oraya sordum zaten 130 tl fiyatı veren o servis. Açıkçası çok pahalı geldi ayrıca van biraz uzak kaldığı için yakınlarda bir yer bulmaya çalışıyorum.

Hocam dışarıdada yaptırsan 80-90 liradan aşağı çıkmaz. ben geçen sene Kayseri'de 90 liraya değiştirdim klima gazını. Vanda değişik ustalarda var hocam.

Hocam Sevimli servisi BitlisAdilcevaz'dan 2.5 saatlik yol daha yakın yerlerden halletmeye çalışayım öncelikle. Teşekkür ederim yinede.

Arkadaşlar klima gazı tam dolumu ile eksilen gaz ekleme arasında fark vardır. Benim görüşüme göre tam boşalmış gazı 50 tl ye kimse doldurmaz. Çünkü 5-6 yıl önceki fiyat bu :-)

Booger' Alıntı:
Arkadaşlar klima gazı tam dolumu ile eksilen gaz ekleme arasında fark vardır. Benim görüşüme göre tam boşalmış gazı 50 tl ye kimse doldurmaz. Çünkü 5-6 yıl önceki fiyat bu :-)

katılıyorum

frtmr' Alıntı:
Geçen yaz Bursa'da özel serviste 50 lira idi.
Aynen bende geçen yaz, klima düğmesi onarımı, hava filtresi değişimi ve Klima Gaz değişimi.Toplam 40 tl ya yaptırdım.Rastgele bir tofaş servisi.

Sakarya ve İstanbul klima gaz dolumu 50tl ortalama. Gaz eklemesi yaptırmayın tavsiye etmiyorum. Polen filtresini değiştirtmeyi unutmayın. Bunun yanında kullanılan gazı mutlaka sorun çin malı ise kullanmayın. (bizler çok anlamayız ama en azından sorun belki dürüst insanlar hala mevcuttur ;) )

BBNET
Geri