R ridone06 Aktif Üye Mesajlar 167 14 Ekim 2015 #1 Merhaba arkadaslar bilgisayarimdaki klasörlerin içine girdiğimde aynı klasör adiyla oluşmuş .exe uzantılı dosyalar var bunlari nasil temizleyebilirim acaba
Merhaba arkadaslar bilgisayarimdaki klasörlerin içine girdiğimde aynı klasör adiyla oluşmuş .exe uzantılı dosyalar var bunlari nasil temizleyebilirim acaba
furkanhoca Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,218 14 Ekim 2015 #2 rkill combofix bunları uygula. ardından antivirüs programınla dosyalarını tara hocam ayrıca bu, musallat diye bi zararlı yazılım. musallat.exe diye taratınca google'da da gerekli bilgileri bulabilirsin
rkill combofix bunları uygula. ardından antivirüs programınla dosyalarını tara hocam ayrıca bu, musallat diye bi zararlı yazılım. musallat.exe diye taratınca google'da da gerekli bilgileri bulabilirsin
R ridone06 Aktif Üye Mesajlar 167 14 Ekim 2015 #6 İsminin hakkını veriyor gerçekten tam anlamıyla musallat ettik başımıza
B bozo0660 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 418 14 Ekim 2015 #7 Virüs bu, deprem gibi.. Beraber yaşamayı öğreneceğiz :mrgreen:
alpi Üye Mesajlar 1,163 14 Ekim 2015 #8 bu siliyor..... Ekli dosyalar MusaLLat.exe virüsü silici.rar MusaLLat.exe virüsü silici.rar 9.4 KB · Görüntüleme: 56
klebsiella Süper Üye Süper Üye Mesajlar 2,201 14 Ekim 2015 #10 hocam ben bütün arkadaşların flashlarına bunu yapıyorum deneyin isterseniz: fatih-etkilesimli-tahta-f279/flash-bellege-virus-bulasmasini-engelleme-programsiz-t137393.html
hocam ben bütün arkadaşların flashlarına bunu yapıyorum deneyin isterseniz: fatih-etkilesimli-tahta-f279/flash-bellege-virus-bulasmasini-engelleme-programsiz-t137393.html
A aydınDr Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,554 14 Ekim 2015 #11 alpi' Alıntı: bu siliyor..... Genişletmek için tıkla ... Sayın hocam, 360 total security dosyayı virüs olarak algılamakta..
alpi' Alıntı: bu siliyor..... Genişletmek için tıkla ... Sayın hocam, 360 total security dosyayı virüs olarak algılamakta..