kız meslek lisesinde ise bilişim en kötü koordinatörlükle birlikte 20-29 gibi bir ekders alırsınız. Ama teknik lise altında ise ekdersi baya az alırsınız.çünkü öğrenci staja yazın gider. Okulda ki öğretmen sayısıda önemlidir. eml lerin çoğunda açık lise, döner sermaye gibi durumlar vardır her halukarda kız mesleklere fark atarlar. Eml lerde 39 -45 saat alan bir sürü bilişimci varken kız meslekte 20-29 arası değişiyo. Ankara için konuşuyorum.farukdogu' Alıntı:diğer meslek liseleri gibi 11. ve 12. sınıf öğrencileri 3 gün staja gidiyo mu kız liselerinde de.
örneğin;
9. sınıf 2şube
10. sınıf 2 şube
11.sınıf 2 şube
12. sınıf 2 şube olan bir kız meslek lisesinde kaç saat bilgisayar dersi vardır. ek ders durumu ne olur.
daha önce ilköğretimde çalıştığım için meslek liselerini pek tanımıyorum da .
..farukdogu' Alıntı:arkadaşlar kız teknik ve meslek lisesinde çalışan arkadaş yokmu. lütfen anlatın bana nedir nasıldır. çok kararsızım
farukdogu' Alıntı:arkadaşlar kız teknik ve meslek lisesinde çalışan arkadaş yokmu. lütfen anlatın bana nedir nasıldır. çok kararsızım
Hocam yılda 200 tl huzur hakkını nasıl alıyorsunuz. ben de meslek lisesindeyim 60 tl mi ne verıyorlardı. Bu sene de vermediler hiç sanırım.tayinci42' Alıntı:ek dersin daha fazla olur. çalışma şartlarında daha iyi olur genele göre. idareci çok kötü değilse. ama eğer imkanın varsa normal meslek lisesine git imkan yoksa kız meslek iyidir. yılda 1000 tl den fazla maaşta artma olur. yılda 200 tl de huzur hakkı olur. tam gün tam yıl yönetmeliğine dahildir. istediğin an kurs açabilirsin. haftada 10 saat ek ücret alabilirsin. okulda ders varsa haftada 29 saat ekders alırsın. egzersiz yapmak istersen 6 saatte ordan alırsın.. yani 45 saat haftalık ek ders alma şansın var. ilk okulla kıyaslama. geç elbette.
sibilim_ogretmeni' Alıntı:Hocam yılda 200 tl huzur hakkını nasıl alıyorsunuz. ben de meslek lisesindeyim 60 tl mi ne verıyorlardı. Bu sene de vermediler hiç sanırım.tayinci42' Alıntı:ek dersin daha fazla olur. çalışma şartlarında daha iyi olur genele göre. idareci çok kötü değilse. ama eğer imkanın varsa normal meslek lisesine git imkan yoksa kız meslek iyidir. yılda 1000 tl den fazla maaşta artma olur. yılda 200 tl de huzur hakkı olur. tam gün tam yıl yönetmeliğine dahildir. istediğin an kurs açabilirsin. haftada 10 saat ek ücret alabilirsin. okulda ders varsa haftada 29 saat ekders alırsın. egzersiz yapmak istersen 6 saatte ordan alırsın.. yani 45 saat haftalık ek ders alma şansın var. ilk okulla kıyaslama. geç elbette.