Arkadaşlar bizden ders kitaplarını değerlendirmemiz istendi lakin kitabımız yok geçen senelerde ebada vardı bu sene o da kaldırıldı e ben neyi değerlendireceğim anlamadım ki siz ne yaptınız?
Zaten giremiyoruzki. Mebbisle girdiğimiz zaman yetkiniz yoktur hatası veriyor. Bize gelen yazıda "üzerine anket tanımlananlara yapacaktır" diyor zaten.Arkadaşlar bizden ders kitaplarını değerlendirmemiz istendi lakin kitabımız yok geçen senelerde ebada vardı bu sene o da kaldırıldı e ben neyi değerlendireceğim anlamadım ki siz ne yaptınız?
Arkadaşlar bizden ders kitaplarını değerlendirmemiz istendi lakin kitabımız yok geçen senelerde ebada vardı bu sene o da kaldırıldı e ben neyi değerlendireceğim anlamadım ki siz ne yaptınız?
Ben ortaokuldayım bana tanımlamışlar ancak kitap yok ne demeliyim?Zaten giremiyoruzki. Mebbisle girdiğimiz zaman yetkiniz yoktur hatası veriyor. Bize gelen yazıda "üzerine anket tanımlananlara yapacaktır" diyor zaten.
Ben ortaokuldayım bana tanımlamışlar ancak kitap yok ne demeliyim?
Ben o kitabı mı inceleyip değerlendireceğim o zaman? Okutmadım ki onu ben hiçÖğretmenin nerede çalıştığına bakmıyorlar sanırım
Üstte de eklediğim gibi lise kitabı çıkıyor