ahmetismet' Alıntı:haberin yokmuş gibi yap...
flyman' Alıntı:haberm yokmuş gibi yapamam baya derin çizmişler çünkü. ilişik kesmek için gelmiştim 2 günlüğüne. nasıl insan bunlar ya mubarek günde.. karakola tutanak tutturdum. hocamnda dediği gibi serviste kaldğı günün ücretini alıyorlarmış sanıurım
kutlu_han' Alıntı:flyman' Alıntı:haberm yokmuş gibi yapamam baya derin çizmişler çünkü. ilişik kesmek için gelmiştim 2 günlüğüne. nasıl insan bunlar ya mubarek günde.. karakola tutanak tutturdum. hocamnda dediği gibi serviste kaldğı günün ücretini alıyorlarmış sanıurım
hocam arabada olacak sıkıntılar sana yansıyacaksa, kim neden araba kiralasın, araba kiralama şirketlerinin sunduğu avantaj zaten bu, sigorta bakım gibi gideler, arıza vs gibi kötü durumlar kiralayanı ilgilendirmez. kiralama firmasının kendi sorunudur.
biraz detaylı bir kasko yaptırırsan, kasko firması bile sana araç tahsis eder aracında bir arıza olduğunda, bu nedenle senin araç kiraladığın firmaya da kaskosu yedek araba tahsis edecektir, bu nedenle de mağdur olmazlar, senden de seviste kaldığı gün ücreti de alamazlar.
parssan' Alıntı:kutlu_han' Alıntı:flyman' Alıntı:haberm yokmuş gibi yapamam baya derin çizmişler çünkü. ilişik kesmek için gelmiştim 2 günlüğüne. nasıl insan bunlar ya mubarek günde.. karakola tutanak tutturdum. hocamnda dediği gibi serviste kaldğı günün ücretini alıyorlarmış sanıurım
hocam arabada olacak sıkıntılar sana yansıyacaksa, kim neden araba kiralasın, araba kiralama şirketlerinin sunduğu avantaj zaten bu, sigorta bakım gibi gideler, arıza vs gibi kötü durumlar kiralayanı ilgilendirmez. kiralama firmasının kendi sorunudur.
biraz detaylı bir kasko yaptırırsan, kasko firması bile sana araç tahsis eder aracında bir arıza olduğunda, bu nedenle senin araç kiraladığın firmaya da kaskosu yedek araba tahsis edecektir, bu nedenle de mağdur olmazlar, senden de seviste kaldığı gün ücreti de alamazlar.
adam daha en başta sana söylüyor zaten bişey olursa araç yapılıncaya kiralama bedelini ödersin diye..
bu yüzden kimse zaten yanaşmıyor araba kiralamaya....
bayraMNS' Alıntı:Sayin hocalarim lutfen sokak arasi rent carlardan araba almayin. Her türlu dolandiricilik onlarda. Ulusal markalar national budget avis vs den alin. Araca 10 lira fazla vererek mini kasko da yapiyolar. Turkiyenin neresine giderseniz gidin subeleri vardir. Ornegin adanadan linea kiraladim mersine geldigimde motor ariza yapti. 1 saat sonra daha üst model ile geldi yetkili focus getirdii. Sorgu sual yok anahtari verdi hayirli yolculuklar dedi.