kimliğim kaybolmuştu adıma bi şirket vb. açılmışmıdır

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan 61>34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

61>34

Seçkin Üye
Seçkin Üye
merhaba,
2007 yılında kimliğim kaybolmuştu gazete ilanı vermemiştim, nüfustan hemen yenisini vermişlerdi, dolandırıcılık amacıyla adıma bi şirket vb. açılmışmıdır nerden öğrenebiliriz, kesin bilgi alabileceğimiz kurum hangisidir? bilgisi olan varmı acaba..

61>34' Alıntı:
merhaba,
2007 yılında kimliğim kaybolmuştu gazete ilanı vermemiştim, nüfustan hemen yenisini vermişlerdi, dolandırıcılık amacıyla adıma bi şirket vb. açılmışmıdır nerden öğrenebiliriz, kesin bilgi alabileceğimiz kurum hangisidir? bilgisi olan varmı acaba..
..
hocam yenisi çıktığı an eskisi geçerliliğini kaybeder. o yüzden eski nüfusunuzdaki seri ve sıra no bilgileri kullanılarak yapılacak işlemlerden sorumlu tutulacağınızı zannetmiyorum...

5 yılda kesin şirketi bırak ülke bile kuran olmuştur:)ne kullanıyosan söylede biz de kullanalım bu yoğunlukta çakır keyif oluruz:)
allah allah..

swanp' Alıntı:
5 yılda kesin şirketi bırak ülke bile kuran olmuştur:)ne kullanıyosan söylede biz de kullanalım bu yoğunlukta çakır keyif oluruz:)
allah allah..

bilgisi olan varsa yazsın demiştim niye üstüne alındın anlamadım.. sana susmak düşüyordu bu noktada.. her konuda bi şeyler yazmak istiyorsan twitter var facebook var.. varda var..

Neyse dalga olarak görmeyelim, espiri yapıyor arkadaşlar. Sizin için kötü birşey söylemiyorlar. Hocam alınganlık yapmayın. Espiri olarak algılayın.

Ama sorduğunuz konu ciddi, dayım şu an kaybettiği kimlik ile yolsuzluk yapanlar yüzünden ağır cezada yargılanıyor.

Vergi dairenize sormanız lazım,
Resmiyete göre gazete ilanı vermişseniz, ve ilanın olduğu gazeteyi saklıyorsanız dünyaları kursalar bile sizi bağlamaz..

amip33' Alıntı:
2007 yılında kaybolan kimliğin yeni mi aklına geldi hocam?

hocam aklıma yeni geldiğinden değil, araştırdım baya bi zaman ama kesin bilgi alamadım, o yüzden burdakilere de sormak iyidir diye düşündüm, vergi daireme sormak iyi fikir, pazartesi ilk işim olacak.. yardım edenlere teşekkürler..

Hocam biraz abartmıyor musun? Yoksa şüphelendiğin birşeyler, birileri mi var? Benim 3 kere kayboldu, gittim 5 dk.da çıkardım nüfustan. Nufüs cüzdanın da kayıp yazdığı için hiç bir sorun çıkmaz. Gazete işi biraz bürokrasi işi, başka bir halt değil. Arada sırada okuduğun haberlerde çok çok özel durumlar..

Bence bugünlerde iyi bir tatil yap sen, böyle şeyleri takma hocam.

hocam nüfus cüzdanını kaybettiğinde nufus müdürlüğü vergi dairesine, maliyeye felan bilgi veriyor. bankalara da bilgi gidiyor. nüfus cüzdanını kayboldu veya çalındı şeklinde. benim bu dediğim 2 yıldır başlamış galiba. istersen bi nufusa git.

sayın hocam e devlet şifresi al eğer biri dolandırıcılık yapmış ve hakkıknda mahkeme falan varsa ordan öğrenebilirsin

yok ya şaka bu şaka... :)hacı sen örtmen misin tipin mi öyle. sadece tipin öyleyse boşuna okumussun o kadar sene:) git uyapa üye ol sms ile oradan sorgulat adına kurulmuş şirketleri :)

swanp' Alıntı:
yok ya şaka bu şaka... :)hacı sen örtmen misin tipin mi öyle. sadece tipin öyleyse boşuna okumussun o kadar sene:) git uyapa üye ol sms ile oradan sorgulat adına kurulmuş şirketleri :)

terbiyeni takın, bi sikinti varsa özelden görüşelim orda anlatayım ben sana tipimi, boyumu, enimi..

bu arada vergi dairemle görüştüm bi problem yok dediler.. yardımcı olanlara tekrardan teşekkürler

O da birşey mi ben senelr önce, kimlik, pasaport ve silah ruhsatı üçlüsünü kaybettim. Benim içim rahat sen de raad ol hocam :D

kily' Alıntı:
bol bol telefon hattın olmuştur bence :P

hocam şaka bi yana gerçekten cep numarası almış olmasınlar? bence bi sorgulat
sonrada fatura gelmesin
kimlik fotokopisi ile (bir zaman) yapılacak en kolay ve yaygın olay cep nosu almaktı. çok çıktı haberlere "sahte hat kurbanı" falan diye

şirket açmak bi kimlikle olacak bişey değil bir dünya prosedürü var ama faturalı faturasız hat çıkarmak basit

herşey olmuş olabilir, hocam. bir suçtan aranıyor da olabilirsin. burası Türkiye. kaybettiğin zaman yerel gazeteye ilan vermen gerekirdi. yasal sorumluluktan kurtulmak için prosedür bu diye biliyorum.

kimlik kaybedince karakola gidip zabıt tutturun. ben öğretmen kimliğimi kaybettim gittim tutturdum gazeteye falan gerek yok dediler keşke herkes sizin gibi bilinçli olsa dediler.

hatta sahte evlilik bile yapılıyomuş. evlendirme dairelerinden bir de sorgulama yaptırın.

swanp' Alıntı:

Arkadaş değil de senin örtmen olman ile ilgili soru işaretleri var kafamda. İnci filan güzel paylaşım siteleri orda güzel dalga geçersin, geçilirsin, şaka yaparsın, edersin. Önereyim dedim.. :)

flashmax' Alıntı:
Ali bu terbiyesizleri siteden at. Seninle bu sitenin kuruluşunu konuşurken. insanlara faydalı olalım diye karar almıştık. bu terbiyesiz güruh sorulan sorulara bile dalgayla cevap veriyor. yok işleri bu güzelim sitede. Biri süper diğeri tecrübeli. besi danaları.
..
ölmüş konuyu çok güzel hortlatmışsınız.
ayrıca kötü üsluptan şikayet edip aynı üslupla yazı yazıyorsunuz !!!

BBNET
Geri