Kia ceed 1.6 yada clio hb otomatik vites dizel

Kodla Büyü
2009 yılından beri dizel cee'd aracım var. Çok memnunum. İçi oldukça geniş genişlik konusunda clio kensilikle rakibi değil. Bakımlarını servis dışında yaptırıyorum artık. Piyasa da artık bilinen bir araç oldu.Yakıt konusunda full şehir içi 7 lt/100 km. Arkadaşımda dizel otomatik var o da şehir içinde aynı yakıyormuş. Evimiz çok bayırda ve bence normal yakıyor. Şehirler dışında da 100 km hız civarında gittiğimde 4lt/100 km yakıyor. Aracımdan çok memnunum.
Bence cee'd ama clio gibi kolay alım satımı olmayabilir.

teşekkür ederim verdiğin bilgiler için. şehir içi yakıt 7lt/100km olması biraz kafamı karıştırıyor.bakalım hayırlısı araştırmaya devam.

Ikisi de dizel otomatik düşünüyorsun galiba, eger oyleyse farklı arabalar bunlar. Ceed tam otomatik iken clio edc yari otomatik bir araç diye biliyorum. Yakit olarak %60 gibi fark vardir. Fiatin yari otomatik bravo'sunu kullandım bir süre, karma tuketimi 4.5 litreydi. 120 bg, 300 newtonluk bir arac icin müthiş bir değerdi. Ayni donemde tam otomatik i30 kullanan arkadaşım da karma tüketim 7 litrenin biraz üstünde diyordu. Kia ile Hyundai ayni altyapıyı kullanan araçlar.

dehencan' Alıntı:
hocam ceed donanım olarak golf'ten dolu bir araç. rakibi bana göre golf
golf ile ceed i kıyaslamak aslan ile kediyi kıyaslamak gibidir,
rakip olarak golf 1.torbadan ,ceed ise 4.torbadan katılarak rakip olur anca:=)))

BBNET
Geri