Kesme İşaretinden Sonra Boşluk Sorunu

Kodla Büyü

troypc01

Site Gezgini
merhaba arkadaşlar,

bir wp sitem var wp siteme yabancı bir arkadaşdan aldığım tasarım yüklü. Tasarımda yazıda yazdığım kodlarda yazdığım yazılarda kesme işaretinden sonra(') bir boşluk oluyor. Fakat şöyleki boşluk kesme işaretine bağlı yani tek karakter gibi. Acaba bunu nasıl çözerim?

sitemde içinde kesme işareti bol olan bi yazı linkini veriyorum. Ama anladınız galiba.

http://troypc.eu5.org/age-of-empires-tarihcesi

Arkadaşlar birde ftp den girip sidebara içinde kesme işareti olan bişeyler yazdım. Gene aynı olay oldu. Tohama geçerli yazı karakteri. onuda değiştirdim gene bir değişiklik olmadı. Uft kodlarıyla yapmaya çalıştım kesme işaretini aynı olay gene oldu. Yardım edecek varmı?

Nasıl çözdün hocam bir anlatır mısın? Bende de kesme işaretinden sonra / işareti koyuyor.

Tabiki;
bendeki wp teması demo olduğu için bazı özellikleri yokmuş. Bende bunlardan birisi benim sorunum olabilir diye düşündüm. Yazı post sayfasına girdiğimde (') karakterini yanında biraz daha boşluk olan bir karakterle değiştiriyormuş. Bende Bu fonksiyonu kaldırdım.

Galiba seninkide kısıtlı versiyon.

wp değil benim ki joomla biraz kurcalayalım bakalım. Sadece qpersonel bileşeninde oluyor bu sorun. Sağolasın.

BBNET
Geri