Kendimi geri zekalı gibi hissediyorum

Kodla Büyü

edersoy

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Bende mi bi sorun var anlamadım gitti. Ne zaman mebbise yada e-okula girmeye kalksam üste sorduğu matematiksel işlemler var ya 2+2=? gibi. Ben nedense ilk seferde hiç doğru yanıtlayamıyorum 3. yada 4. de buluyorum sonucu.İnsan her seferinde mi yanlış görür rakamları. O bu değil meb öğretmen performans değerlendirmesinde bunu krıter alırsa hapı yuttuk. Daha tek basamaklı işlem yapamıyor diyecekler. :scared:

:D
Görme sorunun zeka ile ilgili olduğunu sanmıyorum.
Zeka ile ilgili çalışmalara bakılabilir. sorusor.diyanet.gov.tr :)

bilogrt38' Alıntı:
:)
Hocam silik yazıyo göremiyosundur :)
endorfinnn' Alıntı:
:D
Görme sorunun zeka ile ilgili olduğunu sanmıyorum.
Zeka ile ilgili çalışmalara bakılabilir. sorusor.diyanet.gov.tr :)

İşin en korkutucu tarafı da bu uzun uzun inceledikten sonra doğru gördüğüme hükmederek öyle bi güvenle giriyorum ki rakamları

İnsanın zekası ve görme yetisi ne kadar iyi olsa da bazı ekranlarda o karakterler hiç okunmuyor. Geçen yıl öğrencilere iks anketlerini doldurturken çıldırma noktasına gelmiştim. :verymad: Örtmenimmm bu kaç, sayılar görünmüyor :)

meb altyapılı bir sayfada giriş karakterlerini görüntülemek için izlediğim yol bir kaz kez F5 yapmak. En son siyah zemin üzerinde karakterler net okunacak şekilde çıkıyor.

fahrican' Alıntı:
meb altyapılı bir sayfada giriş karakterlerini görüntülemek için izlediğim yol bir kaz kez F5 yapmak. En son siyah zemin üzerinde karakterler net okunacak şekilde çıkıyor.

Bende bunu yapıyorum :)

hocam onun taktiği var. Ekrana aşağıdan yukarıya bakarsan rakamları net görürsün :)

teion' Alıntı:
hocam onun taktiği var. Ekrana aşağıdan yukarıya bakarsan rakamları net görürsün :)

evet bizde öyle yapıyoruz. ve bir keresinde Mönitörü kaldırıp bakan arkadaşı da gördüm :) :)

tabi F5 de gelene kadar deneme de olabiliyor ama ilk sefer için alttan bakma iyi

BBNET
Geri