Kendi Okulundaki Öğretmenlere Et.Tahta Kursu ?

Kodla Büyü

alkantr

Aktif Üye
Değerli Arkadaşlar; Fatih Projesi kapsamında kendi okulumuzdaki öğretmenlere okulumuzda biz (bt rehber öğretmeni) tahta ve temel bilgisayar kursu açabilir miyiz? Zannediyorum tüm öğretmenler et.tahta eğitimi alacak.

Hocam öğretmenlerinizin bilgisayar kullanımı konusunda zayıf olduklarını düşünüyorsanız etkileşimli tahta kullanımı konusunda zorlanabiliyorlar 25 saatlik hazırlayıcı eğitim açabilirsiniz.
http://eogrenim.meb.gov.tr/ sayfasından dökümanlar kısmından faydalanabilirsiniz.
Resmi olarak buna engel yok.

Okulunuzda ET varsa ve öğretmenleriniz Fatih Projesi Eğitimde Teknoloji Kullanımı Kursu nu almadılarsa zaten almak zorundalar. Fatih Projesi Eğitici Eğitimi (Bakanlık) aldıysanız İl Milli Eğitiminizle görüşüp kursu kendi öğretmenlerinize verebilirsiniz.

hakancomp' Alıntı:
Eğitimde teknoloji kullanımı kursu. Merkezi olanına katılmadıysanız bu kursu veremezsiniz hocam malesef
Merkezi kursa katılmamışsanız veremessiniz.
Hatta şöyle söyleyeyim, geçen yıl meslek lisesinde bu kursu vermem gerekti. Kursiyerler arasında 5-6 tane BT öğretmeni arkadaş da vardı.

Bizim okulda da yeni kuruldu. Ben kurs verilinciye kadar en azından "1 saatlik sorunlarla baş etme kursu" vermei düşünüyorum. :lol:

BBNET
Geri