Kendi geliştirdiğim Android Uygulamam Yayında: MarKod

Kodla Büyü

forumdas

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Kendi geliştirdiğim Android Uygulamam Yayında: MARKOD

⭐⭐⭐⭐⭐Öneri ve değerlendirmeleriniz değerlidir.

🚀 MARKOD: En Uygun Fiyat Cebinde!4 Adımda Nasıl Kullanılır? 👇

1️⃣ Tek Tıkla Hızlı Giriş 🔑Şifre ezberlemeye son! Google hesabınla saniyeler içinde güvenli giriş yap ve hemen kullanmaya başla.

2️⃣ Barkodu Okut & En Ucuzu Gör 📸Marketteki ürünün barkodunu okut; BİM, A101, ŞOK, Migros, CarrefourSA ve Tarım Kredi arasındaki en hesaplı fiyatı anında bul! 💸

3️⃣ Paylaşılabilir Akıllı Sepet 🛒Alışveriş listeni eşinle veya arkadaşınla paylaş. Marketteyken aldıklarının üzerini tek tıkla çiz (✅), eksiksiz alışveriş yap.

4️⃣ Favorile ve Takip Et ❤️Sürekli aldığın ürünleri 'Favoriler'e (Kalp) ekle. Oturduğun yerden fiyat değişimlerini takip et, indirimleri kaçırma!

Mantık güzel. Bir öneri olarak kategorik ürünlerin kıyası da güzel olabilir. Örneğin; 1 lt süt istediğimde tüm marketlerin süt fiyatlarını karşılaştırıp gösterse iyi olabilir.

Mantık güzel. Bir öneri olarak kategorik ürünlerin kıyası da güzel olabilir. Örneğin; 1 lt süt istediğimde tüm marketlerin süt fiyatlarını karşılaştırıp gösterse iyi olabilir.
Güzel fikir ama yapması çok zor :(
Birebir aynı ürünün(Barkod no araması) farklı marketlerdeki fiyat kıyaslaması

Kullanıcılar açılışta üyelik(favori ve sepet için lazım) görünce bi duraksıyor.
Oysa google ile şifre girmeden saniyeler içinde girebilirler.
Ne yapabilirim acaba?

Son düzenleme:
Hayırlı olsun. Benim de 2 uygulamam hazır. Ancak biri askeri sınavlar ile ilgili. Playstore onaylatmak çok zor hale geldi. İnceleme bitmedi bir türlü.

bu marketlerin kendi ürünleri oluyor ya hocam onları okutunca diğer marketlerin muadilleriyle kıyaslıyormu. örneğin bim in ayçiçek yağı ve migrosun ayçiçek yağı

bu marketlerin kendi ürünleri oluyor ya hocam onları okutunca diğer marketlerin muadilleriyle kıyaslıyormu. örneğin bim in ayçiçek yağı ve migrosun ayçiçek yağı
Maalesef yapamıyor.

Her markette bulunan çaykur eti, ülker gibi ürünleri favorileri atarsanız, tekrar barkod okutmaya gerek kalmadan fiyat sorgulatabiliyorsunuz.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20260220_101435_MarKod.webp
    Screenshot_20260220_101435_MarKod.webp
    31.2 KB · Görüntüleme: 127
  • Screenshot_20260220_101453_MarKod.webp
    Screenshot_20260220_101453_MarKod.webp
    29.4 KB · Görüntüleme: 132
Hayırlı olsun. Benim de 2 uygulamam hazır. Ancak biri askeri sınavlar ile ilgili. Playstore onaylatmak çok zor hale geldi. İnceleme bitmedi bir türlü.
Google Play aşaması başlı başına bir ii maalesef, kolay gelsin.
Üretim ayrı,
Tasarım ayrı,
Backend ayrı,
Play Store test aşaması ayrı dert.

tubitak ın geliştirdiği market fiyatı uygulaması gibi olmuş, ellerinize sağlık hocam

Bu öğe ülkenizde kullanılamıyor diyor. Ben androidde ülkeyi değiştirdim. Siz başka ülkeye mi yasakladınız yoksa play store ile mi ilgili,
Hayır değil, Azerice galiba, farklı.
Benim uygulamam 6 zincir markette arama yapıyor.

Bir de Aynı isimle Marko-D köpek maması uygulaaması var galiba.

MarKod = MARket + BarKOD

Azeri dostların uygulaması www.Markod.az sitesinde var. Düşününce ülke kısıtlaması bundan dolayı olabilir

Bahse konu 3 harfi ve türevleri mağazaların kendi ürünlerini kıyaslıyamıyor, sadece belli markaları mukayese ediyor. Bu marketler genelde kendi urunlerinde fiyat farklılığı oluyor. Örn; birinde yumurta 160 iken diğeri de 140 olabiliyor. Bunu yapsaydı oldukça kullanışlı olurdu.

Son düzenleme:
Hayır, o dediğinizin yapılması çok zor, kıyaslayabilmek birebir aynı ürün olması gerekir, öbür türlü bir sürü varyasyon(gramaj, boyut vb.) devreye giriyor.

Bahse konu 3 harfi ve türevleri mağazaların kendi ürünlerini kıyaslıyamıyor, sadece belli markaları mukayese ediyor. Bu marketler genelde kendi urunlerinde fiyat farklılığı oluyor. Örn; birinde yumurta 160 iken diğeri de 140 olabiliyor. Bunu yapsaydı oldukça kullanışlı olurdu.
Sadece yumurtayı kıyaslayabilmek bile bir sürü varyasyon(30'lu, 15'li, Large, Medium, Small) olduğu için imkansız.

ilksms
Geri