sinifci3434
Site Gezgini
Arkadaşlar okulumuza kelebek sınav programı satın almak istiyoruz. Bazı sınıflar 50 bazıları 30-35. Kullanıp memnun kaldığınız program varsa link verirseniz sevinirim.
Hocam hangi programı kullanıyorsunuz? menz mi?basın' Alıntı:ben kullanıyorum gayet güzel...
lisanslı ücretli..
öğrencileri e okuldan excel atıp sisteme yükle
sınıf seçme
ders atama
çalıştır....![]()
Çok makbule geçer hocam, ücretsiz paylaşınları denedik ama sınıflar kalabalık olunca sorun çıkıyor.memint' Alıntı:Pythonu öğrenmek için deneme amaçlı hazırladığım ikili sıra şeklinde isterseniz 100 kişilik sınıfa bile uygulayabileceğiniz program yaptım kelebek olarak dağıtıyor. Şu an il dışındayım eve döndüğüm de isterseniz atarım buraya
Öncelikle deneme amaçlı python u öğrenme amaçlı yaptığımı tekrar söylemeliyim.
Klasör içindeki dagitim_asama_13.exe uygulamasını çalıştırdığınızda;
karmalar.csv
ogrenciler.csv
siniflar.csv -->
dosyalarındaki bilgileri kullanarak,
Karma_OturmaPlanlari.xls ve Karma_SinifListeleri.xls dosyalarını oluşturuyor.
not: karmalarda yazdığınız sınıf isimleri ile öğrenciler de yazılı olan sınıf isimleri aynı olmalı.
Programı biraz daha düzenlemiştim mayıs gibi. Ekteki dosyanın içerine yeni halini ve açıklamasını ekledim. Yaptığım denemelerde sınıftaki sıra sayısı yada öğrenci sayısında sıkıntı çıkarmadı. Eğer okuldaki tüm sıralar tekli olursa ona göre, çiftli olursa ona göre oturma planları oluşuyor. Okulumda bunu kullanıyorum ve sıkıntı yaşamadım.
Bu arada Python ile yaptığım ilk ve tek proje bu olduğu için çok profesyonel bir şey değil, bir ara arayüz denemeleri yaptım ama boyumun o kadar uzun olmadığını anladım![]()
hocam söylenenleri uyguladım ama sınıflar boş çıktı neden olabilir
Hocam en güncel halini ekliyorum. İçerisinde örnek sınıf, karma ve öğrenci listeleri de var ve o listelere göre oluşturulmuş oturma planları ve sınıf listeleri de mevcut. Örnek csv dosyalarını ve çıkan sonuçları incelerseniz nerede hata yaptığınızı bulabilirsiniz. EXE dosyasını her çalıştırdığınızda yeni listeler oluşturuluyor.
Hocam en güncel halini ekliyorum. İçerisinde örnek sınıf, karma ve öğrenci listeleri de var ve o listelere göre oluşturulmuş oturma planları ve sınıf listeleri de mevcut. Örnek csv dosyalarını ve çıkan sonuçları incelerseniz nerede hata yaptığınızı bulabilirsiniz. EXE dosyasını her çalıştırdığınızda yeni listeler oluşturuluyor.
İşinize yaradıysa ne mutlu güle güle kullanınHocam ilk denemelerime çok başarılı. İnşallah idarenin isteklerine de cevap verir. 3 gündür bu işe uğraşıyorum. Çok sayıda deneme yaptım. İstediğime en yakın ve kullanımı en basit sizinki oldu. Elinize ve bilginize sağlık
Hocam sonuçta mevcut öğrenci sayısına göre hepsinin yerleştirilmesi gerekiyor.hocam program için teşekkür ederim. bence de başarılı bir program. acaba aynı kademedeki öğrencileri arka arkaya oturmasına engel olma şansımız var mı?