Keçe Tasarım- Yeni Favorim

Kodla Büyü

desertrose

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Okul dışında oyalanabileceğim bir şeyler yapmak istiyordum. Kurs filan aradım ama çalışma saatlerimize uygun bulamadım. Bir arkadaşım keçeden ürünler yapıyordu, ondan heveslenip ben de denedim. İnternette türlü örnekler var, yapım aşamaları bile var hatta. Şu an favorim bu. Akşamları hem stres atıyorum hem de el emeği bir şeyler yapıncamutlu oluyorum. Tavsiye ederim 8) :+1:

Bu arada arkadaşım facede grup kurdu, ordan da yararlanabilirsiniz. Keçe Ürünleri Sipariş diye arayabilirsiniz Facebook'ta.

Bu arada keçeden yapılan kapı süsü:))

Ekli dosyalar

• image.jpg
    image.jpg
    119.2 KB · Görüntüleme: 2,094
ben de bi ara bişeyler yaptım keçeden. Keçeden yapılanlar çok tatlı oluyo :)

Hocam ben de yeni merak sardım, bardak altlığı yaptım önce, şimdi kapı süsü, sonrasında da bulurum bişeyler

ben de anahtarlık tarzı şeyler yaptım, içlerini elafla doldurdum, sonra kasnaklar oluyo ya onlarla pano gibi bişeyler yaptım :)

İçi doldurmalı olanlardan denemedim ben hiç. Arkadaşım doğum yapacaktı, ona magnet yaptım bunlardan. Çok tatlı oldular :mrgreen:

Ekli dosyalar

• 533965_408033042626591_1594437479_n.jpg
    533965_408033042626591_1594437479_n.jpg
    57.1 KB · Görüntüleme: 2,017
uygun fiyata keçe alabileceğim bir yer olsa ben de yapmak istiyorum güzel şeyler :)

Hocam kumaşçılarda satılıyor keçeler, fiyatları da uygun. Nette de var ama ben görerek almayı tercih ediyorum. Ben 1-2 gündür kitap ayracı yapıyorum, öğrencilerime hediye edicem :idea: Bu arada facedeki grubu beğenirseniz sevinirim arkadaşlar, Keçe Ürünleri Sipariş. Arkadaşımdan yardım alıyorum da yaptıklarımda, benim de ona izleyici katkım olsun :oops:

ben netten almıştım keçelerimi, yeni başlayanalar için iyiydi, pasaj.com diye bi siteden 30 farklı renk ince keçe 30 lira idi sanırım...

peki bu kadar düzgün nasıl kesiyorsunuz, özel bir makası filan mı var?

İnce uçlu makaslar satılıyor, ama ben evdeki makasla yapıyorum. Netteki örneklere bakıyorum, şekli kartonun üzerine çiziyorum, sonra onu da kalıp olarak kullanıyorum keçeyi keserken. Böyle daha kolay oluyor. :wink: sevdiceğim hocam teşekkürler

güzel bir uğraşı ben de vakit olsa kurdele nakışı kursuna gitmek istiyordum ama vakit yok maalesef
keçe de güzel bir fikir teşekkürler hocam fikir için

Gayet güzel olur, mesela bizim evde bilg. ve kitaplığın olduğu bir çalışma odamız var. Oraya süper olur:) Magnetlerini de yapıyorlar bunların

desertrose hocam çok güzel olmuslar emegine saglık...ben kitap ayraclarınıda merak ediyorum onunda resmini paylasırmısınız

Sağolun Bihruze hocam. Ayraçların hepsini çekmemiştim. Bunu bulabildim bilg.da.Buyrun:)

Ekli dosyalar

• 2.jpg
    2.jpg
    423.4 KB · Görüntüleme: 1,187
10marifet.org sitesinde de keçe ile ilgili çok çalışma var arkadaşlar fikir olması açısından

Hocam kumaş satan dükkanlarda var keçe. Onlardan alabiliyorsunuz metre ile. İnternet üzerinden satan yerler de var ama

BBNET
Geri