KCK Operasyonunda PKK'nın para kaynakları testit edildi

Kodla Büyü
ilon' Alıntı:
ismail_akdeniz' Alıntı:
pisagorean' Alıntı:
Cemaat PKK ile iş birliği yaptı ellerine yüzlerine bulaşınca da sattı KCKyı. Olay budur.
Bu iftirayı bulmak ve atmak için çoook uğraşmış olmalısın.Şu an yanımdaki kediler bile gülüyor :D

PKK kck farklı şeyler olsa neyse....pkknın doğudaki en önemli düşmanı cemaat olmasa neyse...cemaat yurt ve dersanelerine pkk ve kck saldırıları akıllı olan herkesin malumu!
bu arada kamudan haber sitesinin türkiye kamusen ağırlıklı olduğu da bilinen bir gerçek.O site böyle bir başlık attıysa bile buraya böyle bir başlıkla mı getirilir kardeşim. :!:
Ya arkadaşlar 2010 sınavı, polislik sınavı, şifre skandalı... vb. daha birçok sınavda cemaatin parmağı var bunlar belgelendi. Sempatizanı olabilirsiniz ona bişey demem de gerçekleri de göremeyecek kadar kör olamazsınız.

ismail_akdeniz' Alıntı:
pisagorean' Alıntı:
Cemaat PKK ile iş birliği yaptı ellerine yüzlerine bulaşınca da sattı KCKyı. Olay budur.
Bu iftirayı bulmak ve atmak için çoook uğraşmış olmalısın.Şu an yanımdaki kediler bile gülüyor :D
Gülmen için söylemedim arkadaşım. Birşey için falan da uğraşmadım. Kedilerinle sana mutluluklar dilerim.

O parmağı her yerde görme eğiliminde olursanız öyle görürsünüz....şuna bak kck organizasyonlu olaydan bahsediliyor kcknın baş düşman ilan ettiği cemaate geliyor olay.
belgelenmiş miş nerde resmi objektif belgeler?
aynen bu olayda ki gibi mesnetsiz delilsiz iftiralarla sanki gerçekmiş görüntüsü verildi...
şifre skandalının hiçte öyle olmadığı anlaşıldı iddianın sakandallaşmasını gördük 201 kpss yi geçen yılda tartıştık bunu birkaç gündürde tartışıyoruz....2010 da ülkü ocaklarının organizasyonu olduğu ortaya çıktı halbuki...hatta türk eğitim sen iddiayı ilk ortaya atan olmasına rağmen ülkü ocakları bağlantısından sonra suskunluğa büründü.

---------------------
suskunlaşmadı diyenler bağlantı ortay çıktıktan sonraki bir basın toplantıısnı örnek versin?

korkakyürek FBİ amerikanın iç güvenliğindne sorumludur bizdeki emniye genel müdürlüğü gibi...Nasıl emniyet gn müd.lüğü değişik sosyal programlarda vakıf ve derneklerle işbirliği yapıyorsa bu da öyle.

hızlıtürk Bunlar sadece başkanları

http://haber.gazetevatan.com/kpss-kopya ... 27/1/Haber
http://haber.gazetevatan.com/kpss-kopya ... 27/1/Haber

ilon' Alıntı:
O parmağı her yerde görme eğiliminde olursanız öyle görürsünüz....şuna bak kck organizasyonlu olaydan bahsediliyor kcknın baş düşman ilan ettiği cemaate geliyor olay.
aynen bu olayda ki gibi mesnetsiz delilsiz iftiralarla sanki gerçekmiş görüntüsü verildi...
şifre skandalının hiçte öyle olmadığı anlaşıldı iddianın sakandallaşmasını gördük 201 kpss yi geçen yılda tartıştık bunu birkaç gündürde tartışıyoruz....2010 da ülkü ocaklarının organizasyonu olduğu ortaya çıktı halbuki...hatta türk eğitim sen iddiayı ilk ortaya atan olmasına rağmen ülkü ocakları bağlantısından sonra suskunluğa büründü.
Kim suskunlupa bürünmüş hocam. Kopya olduğunu cemaatin en üst düzeyindekiler örtbas etmeye çalışırken bizzat ülkücülere yakınlığıyla bilinen kurumlar ortaya çıkardı. bunlar birbirinden habersiz mi çalışıyolar da ülkü ocaklarının yaptığı bişeyi bunlar haber almamış da onun için mi deşifre etmiş. O zaman cemaat yine suçu halkın sevmediği sevemediği kurumlara yıktı. Hedefte kim var şu an, milliyetçi kurumlar, ülkü ocakları. hemen bunlara atalım halk zaten arkadan verir ayarı. şimdi de kcknın sınava adam soktuğu ortaya çıkınca kopyayı da bunlara atalım ikisi birarada gider dediler.

Bu ülkede her zaman birileri korku hükümdarlığı kurar mutlaka bişiler korunmak zorundadır ve korkulacak bi durum vardır..Şimdi şişeden cemaat çıktı...her taşın altında... fenerbahçeye kadar düştü yani cemaat...Ne cemaatmiş be.Şu cemaate girip azcık menfaat sağlıyayım soru felan alayım feneri ele geçireyim..Yada girmeyip başıma ne gelirse cemaatten diyip köşeme çekileyim...

Ayrıca İsmail KONCUK suskunluğa falan bürünmedi. Hala suçluların bulunamadığını her fırsatta dile getiriyo. O sene full çeken 120 kişi bugün elini kolunu sallayarak geziyor ve çoğu da okullarda öğretmen. Bunlar konuşturulmadı. Neye mensup oldukları açıklanmadı.

fatherboard' Alıntı:
Bu ülkede her zaman birileri korku hükümdarlığı kurar mutlaka bişiler korunmak zorundadır ve korkulacak bi durum vardır..Şimdi şişeden cemaat çıktı...her taşın altında... fenerbahçeye kadar düştü yani cemaat...Ne cemaatmiş be.Şu cemaate girip azcık menfaat sağlıyayım soru felan alayım feneri ele geçireyim..Yada girmeyip başıma ne gelirse cemaatten diyip köşeme çekileyim...
Valla ateş olmayan yerden duman çıkmaz demişler hocam. Bence bi düşünmek lazım.

cemaat CIA ve FBI ile beraber çalışıyor hatta FBI kendi sitesinde gülen cemaati ile işbirliğinde olduklarını yazdılar. cemaat bu bağlantıyı türkiye üzerinde çok profosyonel olarak kullandılar. tabi son 1 senye kadar bütün işler iyi gitti. ama hükümeti zor duruma bıraknca işler değişti.

cesur yürek99' Alıntı:
cemaat CIA ve FBI ile beraber çalışıyor hatta FBI kendi sitesinde gülen cemaati ile işbirliğinde olduklarını yazdılar. cemaat bu bağlantıyı türkiye üzerinde çok profosyonel olarak kullandılar. tabi son 1 senye kadar bütün işler iyi gitti. ama hükümeti zor duruma bıraknca işler değişti.
CIA ve FBI'da Türkiye'de PKK ve uzantıları ile çalışıyor. O halde hadi en iyi ihtimalle arkadaşlar kızmasın diye diyorum cemaat PKK ile direk çalışmıyor ama dolaylı olarak çalışmış oluyor.

ilon' Alıntı:

pess... önce kanıtsız belgesiz gelme.. sonra belge çıkacak diye objektif belge kavramı... sonra hop suçu yine senin objektif belgelerinle mi ülkü ocaklarına attın... ülkü ocaklarının öyle büyük çaplı bir kopya organizasyonunu yapamayacağını yukarda bir arkadaşın kediler vardı onlar bile bilir... bu kadar altı boş bir suçlamaya her yerde iftira denir.... söylediğin her kelimeyle çelişiyorsun hocam...

pisagorean' Alıntı:
cesur yürek99' Alıntı:
CIA ve FBI'da Türkiye'de PKK ve uzantıları ile çalışıyor. O halde hadi en iyi ihtimalle arkadaşlar kızmasın diye diyorum cemaat PKK ile direk çalışmıyor ama dolaylı olarak çalışmış oluyor.
cesur yürek99 ve pisagorean adlı arkadaşlar; siz ve/veya fikren desteklediğiniz oluşumlar PKK nın bitmesi için ne yaptınız acaba merak ediyorum?

deccal ve müritlerini gördüğünüz yerde ....n başka türlü haklarından gelemezsiniz.
kıyamet çağını yaşıyoruz emin olun sevaptır daha fazla masumun tüyü bitmemiş yetim hakkı
yenmesini engellemiş olursunuz.

ismail_akdeniz' Alıntı:
pisagorean' Alıntı:
cesur yürek99' Alıntı:
cesur yürek99 ve pisagorean adlı arkadaşlar; siz ve/veya fikren desteklediğiniz oluşumlar PKK nın bitmesi için ne yaptınız acaba merak ediyorum?
Ben bir oluşumun içinde hiç bulunmadım bulunmamda. Oluşumlar her zaman menfaat ilişkilerine dayanır. Sen ona hizmet edersin o sana. Sen onu yağlarsın o seni. Salya sümük ilişkiler. Benim hizmetim de bi oluşuma değil Türkiye Cumhuriyeti Devletinedir. Bu devlet pkknın bitmesi için ne yaptı dersen hiç konuşmayalım hocam ezilirsin...

pisagorean' Alıntı:
ismail_akdeniz' Alıntı:
pisagorean' Alıntı:
cesur yürek99' Alıntı:
Ben bir oluşumun içinde hiç bulunmadım bulunmamda. Oluşumlar her zaman menfaat ilişkilerine dayanır. Sen ona hizmet edersin o sana. Sen onu yağlarsın o seni. Salya sümük ilişkiler. Benim hizmetim de bi oluşuma değil Türkiye Cumhuriyeti Devletinedir. Bu devlet pkknın bitmesi için ne yaptı dersen hiç konuşmayalım hocam ezilirsin...
Ortada yapılan ciddi bir şey olmadığı için ezilecek bir şey yok.Neyse hocam kendine iyi bak.Hoşçakal...

BBNET
Geri