ferdierdem55 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 761 11 Eylül 2015 #1 Arkadaşlar mozillada KBS de rapor kısmını açtığımızda rakamlar bu şekilde gözüküyor. Bu sorunun çözümünü bilen var mı acaba? Şimdiden teşekkürler. Ekli dosyalar Adsız.jpg 27.2 KB · Görüntüleme: 470
Arkadaşlar mozillada KBS de rapor kısmını açtığımızda rakamlar bu şekilde gözüküyor. Bu sorunun çözümünü bilen var mı acaba? Şimdiden teşekkürler.
compteach06 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 987 11 Eylül 2015 #2 Hocam pdfyi bilgisayarınıza indirin orada sıkıntı çıkarmıyor. Ama bu sıkıntının çözümünü bende bilmiyorum.
Hocam pdfyi bilgisayarınıza indirin orada sıkıntı çıkarmıyor. Ama bu sıkıntının çözümünü bende bilmiyorum.
ferdierdem55 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 761 11 Eylül 2015 #3 compteach06' Alıntı: Hocam pdfyi bilgisayarınıza indirin orada sıkıntı çıkarmıyor. Ama bu sıkıntının çözümünü bende bilmiyorum. Genişletmek için tıkla ... Evet o şekil oluyorda hocam, indirme işlemi olmadan nasıl olur onu çözemedik. Acaba firefox eklentisi falan mı gerek bilemedim.
compteach06' Alıntı: Hocam pdfyi bilgisayarınıza indirin orada sıkıntı çıkarmıyor. Ama bu sıkıntının çözümünü bende bilmiyorum. Genişletmek için tıkla ... Evet o şekil oluyorda hocam, indirme işlemi olmadan nasıl olur onu çözemedik. Acaba firefox eklentisi falan mı gerek bilemedim.