sekocam Aktif Üye Mesajlar 137 28 Haziran 2010 #1 Yıl sonu işlemlerinde kazanım değerlendirme yapan var mı? Yoksa sadece İstanbul'da mı yapılıyor? Ben bir şablon yaptım isteyen varsa inceleyebilir. Ekli dosyalar KAZANIM DEĞERLENDİRME RAPORU.doc.zip KAZANIM DEĞERLENDİRME RAPORU.doc.zip 16 KB · Görüntüleme: 1,945
Yıl sonu işlemlerinde kazanım değerlendirme yapan var mı? Yoksa sadece İstanbul'da mı yapılıyor? Ben bir şablon yaptım isteyen varsa inceleyebilir.
shamuran Site Gezgini Mesajlar 39 1 Eylül 2010 #2 Hocam bizde bu seminer döneminde böyle bir rapor istendi. Bu şablona neler yazdığınızı görebilirmiyiz?
Hocam bizde bu seminer döneminde böyle bir rapor istendi. Bu şablona neler yazdığınızı görebilirmiyiz?
M mfk Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,363 19 Eylül 2010 #3 arkadaşlar bizden de istendi kazanımlar genel olarak mı yoksa tek tek mi inceleniyor. Bu kadar kazanıma tek tek yorum yazılmaz ki :verymad:
arkadaşlar bizden de istendi kazanımlar genel olarak mı yoksa tek tek mi inceleniyor. Bu kadar kazanıma tek tek yorum yazılmaz ki :verymad:
L laurona Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 338 20 Eylül 2010 #5 nasıl yapıcaz hepsinin yanına açıklama mı yazacağız. kılavuz kitaptaki tabloları doldursak yetmez mi bence yeter
nasıl yapıcaz hepsinin yanına açıklama mı yazacağız. kılavuz kitaptaki tabloları doldursak yetmez mi bence yeter
O ozahit Aktif Üye Mesajlar 242 21 Şubat 2011 #6 Hocam zaten bizim doldurduğumuz kontrol listesi , kazanım değerlendirme raporunun yerine geçer diye düşünüyorum. o yüzden ben yapmayacağım
Hocam zaten bizim doldurduğumuz kontrol listesi , kazanım değerlendirme raporunun yerine geçer diye düşünüyorum. o yüzden ben yapmayacağım