aracımı aldığım ilk gün gece vakti aşırı yüklü bir kamyondan yola fırlayan patlayan lastiğin üzerinden geçtim adam hasarını karşılarım falan dedi ama polisi çağırmıştım poliste aramızda kaza tutanağı tutturdu müdahil olmadı adama iyi niyet gösterip ceza da yazmadı( biraz da benim işim görülsün de adama ceza yazma başıma bela olur hasarımı karşılamaz deyişim etkili oldu herhalde) neyse aracı servise çektirdim 4000 civarı masraf çıkardı servis yalnız sigorta experi iki aracın aynı karede resmi yok ben buna onay vermem sigorta karar verecek deyince adama gel servisin parasını ver sigorta öderse servisten paranı al ama sigorta ödemeyecek gibi duruyor dedim fakat maalesef adam bugün yarın derken velhasıl ödemiyor araç hala serviste sigorta hala exper raporu bekliyor görünüyor emniyettekiler bir şey yaparlar diye tanıdıklar vasıtasıyla polislere ulaşmaya çalıştık ama polisler bir şey yapamayız adamın tutanakta imzası var hatasını kabul etmiş her halükarda paranı alırsın sigorta ödemezse mahkeme açarsın diyorlar
bu durumda nasıl bir yol takip etmeliyim
bu durumda nasıl bir yol takip etmeliyim