kaza yaptım sigorta şirketi sıkıntı çıkardı

Kodla Büyü

lefke

Seçkin Üye
Seçkin Üye
değerli arkadaşlar 15 gün önce aracıma vurdular bende yetkili bayiye götürdüm yedek parçalar hep yan sanayi olacak sigorta şirketiniz orjinal parça
temin etmiyor dedi ben de en kısa zamanda orjinal parça veren sigorta şirketi varsa ona geçecem hep yaptırıyoruz dikkat etmedim poliçede yazmıyor hangisine geçeyim

Kasko mu sigorta mı ? Kasko ise ben geçen yıl allianz'a yaptırdım orijinal parça idi bu yıl liberty'ye geçtim o da orijinal parça sağlıyor... Aslında yazar sözleşmenin içinde hocam dikkatli okuyun... ya da yaptırdığınız acenteye iyice sorun orijinal mi yan sanayi mi parçalar diye !

Hocam size çarpan aracın sigortası aracın masraflarını karşılar. Yani sizinle alakalı değil bu durum.

İkinci olarak benimde tampona vurdular. Bayağı araştırdım. Bütün sigortalar ilk önce tamir yoluna gidiyor. Eğer olmazsa muadil bir ürün takıyorlar. Orjinal parçalar iki kat pahalı. Mevzuatta bu konuda açık. Her kafadan ses çıkıyor.

Eger karsi tarafin sigortasi orjinal parca ile yaptirmiyorsa ve kaskonuz varsa kendi kaskonuz uzerinden yaptirin suc karsida ise kasko sigortadan parasini catir catir alir.
Durumu biraz daha net anlatirsaniz iyi olur.

suç karşıda ikimizinde aynı axa sigorta ford servisine götürdüm aracı orjinal parça göndermiyor sigorta şirketiniz dedi sigorta şirketimi aradım öyle dedi yapacak bişey yok falan
değiştrecem sigorta şirketimi orjinal parça takan sigortaya gitsin param hiç değilse önerileriniz için çok teşekkür ederim

lefke' Alıntı:
suç karşıda ikimizinde aynı axa sigorta ford servisine götürdüm aracı orjinal parça göndermiyor sigorta şirketiniz dedi sigorta şirketimi aradım öyle dedi yapacak bişey yok falan
değiştrecem sigorta şirketimi orjinal parça takan sigortaya gitsin param hiç değilse önerileriniz için çok teşekkür ederim

Hocam hiçbiri orjinal takmıyor. Axa, Anadolu ve groupama takmıyor en azından.

aynı durumu bende yaşamıştım Anadolu sigortaydı sanırım
üstüne para vererek orjinal parça taktırmıştım

BBNET
Geri