ogretmenokan Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 905 7 Haziran 2012 #1 SLM ARKADAŞLAR KAYMAKAMLIK SUNUCU DEĞİŞTİRDİ ASP HABER SİSTEMİ ÇALIŞMAZ OLDU SORUNLA KARŞILAŞAN VE ÇÖZÜM ÖNERİNİZ VARMI?
SLM ARKADAŞLAR KAYMAKAMLIK SUNUCU DEĞİŞTİRDİ ASP HABER SİSTEMİ ÇALIŞMAZ OLDU SORUNLA KARŞILAŞAN VE ÇÖZÜM ÖNERİNİZ VARMI?
ogretmenokan Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 905 7 Haziran 2012 #2 HOST İÇİŞLERİ BAKANLIĞI PLESK PANEL FALAN YAPMIŞLAR AMA İNGİLİZCE ÇÖZEMEDİM
ogretmenokan Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 905 8 Haziran 2012 #3 sistem bu admin kullanıcı adı ve şifresiyle giriyorum SERVER ERROR 500 - Internal server error. There is a problem with the resource you are looking for, and it cannot be displayed. hatası veriyor Ekli dosyalar haber_v1_degss.rar haber_v1_degss.rar 98.2 KB · Görüntüleme: 27
sistem bu admin kullanıcı adı ve şifresiyle giriyorum SERVER ERROR 500 - Internal server error. There is a problem with the resource you are looking for, and it cannot be displayed. hatası veriyor
ogretmenokan Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 905 8 Haziran 2012 #4 asp anlayan yok heralde.veritabanı mdb sorunu çözemiyorum
elzonur Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 397 8 Haziran 2012 #5 hocam durum karışık plesk olayını çözmeniz gerek öyle net üzerinden yardım edilecek bi durum değil malesaf
hocam durum karışık plesk olayını çözmeniz gerek öyle net üzerinden yardım edilecek bi durum değil malesaf
ogretmenokan Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 905 8 Haziran 2012 #6 ziyaret defteri,ihale duyuru sistemi diğer tüm bölümlerde mdb ama problem yok çalışıyor.plesk paneli karıştırıyorum bulamadım yenipanel.isay.gov.tr den
ziyaret defteri,ihale duyuru sistemi diğer tüm bölümlerde mdb ama problem yok çalışıyor.plesk paneli karıştırıyorum bulamadım yenipanel.isay.gov.tr den
ogretmenokan Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 905 8 Haziran 2012 #7 Problemi çözdüm arkadaşlar ilgilenenlere teşekkür ediyorum