Kaymakamlık için acil ücretli template lazım ??

Kodla Büyü

freecriminal

Site Gezgini
arkadaşlar resmi bir site için bana acil tarafından ücretli bir template lazım. duyurular vb. olacak tabiki. yardımcı olabilir misiniz???

bkz. isay projesi içişleri bakanlığı. gereksiz yere devletin parasını çar çur etmesinler.

slm hocam sen ne çırpınıp duruyorsun, sıkıntı etme. sana JoomlArt IN paralı Template larını gönderirim(ama aramızda kalsın :D ). full kurulum mu istersin yoksa sadece Template mı? eğer sadece Template istersen sana 5 farklı arayüzü olan birde haber manşet modülü ekleyebilirim... kararını verdikten sonra özelden bana mail adresini gönder... halldedriz her türlü!

m32m' Alıntı:
slm hocam sen ne çırpınıp duruyorsun, sıkıntı etme. sana JoomlArt IN paralı Template larını gönderirim(ama aramızda kalsın :D ). full kurulum mu istersin yoksa sadece Template mı? eğer sadece Template istersen sana 5 farklı arayüzü olan birde haber manşet modülü ekleyebilirim... kararını verdikten sonra özelden bana mail adresini gönder... halldedriz her türlü!

hocam onları ben de alsam sizden. yakında ben de kaymakamlık sitesi yapımlarına başlayacağım da.

BBNET
Geri